Hvordan endre oljen i en gass Generator

August 8

Hvis du bor i et område med hyppige strømbrudd, eller kanskje ditt hjem er underlagt harde storm forhold, kan du investere i en gass generator til makten hjemme. For å holde generatoren knirkefritt, må du sørge for at du opprettholder den riktig. Det inkluderer å endre olje på produsent-foreslo intervaller. Du kan endre olje i generatoren deg i noen få minutter med grunnleggende verktøy. Du bør endre olje i nye generatoren etter de første 25 timene av bruk, og deretter hver 100 timer (eller tre måneder) etter at.

Instruksjoner

•Drain brukt olje fra generator. Bruker en skiftenøkkel, løsne olje bunnpluggen på undersiden av motoren og tapper brukt olje i en panne avløp. Når oljen er drenert, erstatte bunnpluggen.

•Fjern brukte oljefilteret. Skru plast oljefilteret (finnes på undersiden av motoren, nær bunnpluggen) og installere et nytt filter. Det kan være en ekstra bolt som inneholder filteret i stedet. Fjern dette med en skiftenøkkel.

•Fyll generator med ren olje. Fjern måling fra filler røret. Måling er en svart plast knapp som har et bilde av en olje kan skrives ut på den. Langsomt helle den nye oljen i filler røret, og tillater det å bosette nederst i olje pan.

•Kontroller oljenivået. Som du fyller i olje pan, bruk peilepinnen for å kontrollere oljenivået. At oljen skal utligne i panne i noen minutter. Feilfri av måling med en fille og dyppe den i filler røret. Det finnes markeringer nederst i måling indikerer oljenivået i motoren. Oljenivået er hvor våt olje etterlater et spor på pinne. Kontroller at oljen er helt opp til "full" merket, men ikke forbi den.

•Start generatoren i noen minutter, deretter holde kjeft hvis av og at oljen skal utligne igjen. Re-sjekk olje nivåer og legge mer om nødvendig.

•Recycle brukt olje. Hell gamle oljen fra pannen avløp i en tom mugge og ta olje til din spesialavfall eller en olje endre innretningen for riktig avhending og gjenvinning.