Hvordan endre lyspærer i en 2002 Mercedes

January 17

Mercedes gjort en rekke kjøretøy for 2002-modellåret, inkludert C klasse, S klasse, E klasse og CK klasse. Selv om lys erstatning prosedyren kan variere litt mellom modeller, er den grunnleggende prosessen den samme. Mercedes biler kommer med en rekke lys i foran og bak lys tilfeller, inkludert frontlykter, bremselysene, og foran og bak blinklys.

Instruksjoner

•Referere til brukerhåndboken bestemme riktig erstatning pære, eller kontakte Mercedes forhandler og be serviceavdelingen å slå det opp for deg. Besøk en auto deler lagre og kjøpe erstatning frontlys lyspæren. Sette på hansker før du begynner erstatning prosedyren.

•Shut av Mercedes' motor og åpne sine hette eller bagasjerommet. Tilgang lys saken som inneholder pæren du vil erstatte. Undersøke saken for å fastslå om du kan vise baksiden av det. Hvis ikke, er det mulig at du må fjerne frontlys saken for å endre pære. Se etter bolter nær kanten av saken og fjerne dem. Skyv saken utover for å fjerne den. På den bakre pærer, kan du finne en plass i hjørnet av bagasjerommet kupé som gir deg tilgang på baksiden av lys saken.

•Grasp pære dekke og vri det mot klokken for å fjerne den. Nå vil du se baksiden av pære. Koble ledningsnettet fra baksiden av det.

•Skyv holde wire nedover og trekke det tilbake for å løsne den. Pære er klar for fjerning. Dra det rett ut.

•Sett nye pære i senterhullet. Skyv holder ledningen tilbake på sin låsen for å sikre pære. Koble ledningsnettet til baksiden.

•Bytt pære dekselet. Slå det med klokken til den er tett. Hvis det var nødvendig å fjerne lys saken, skyv den tilbake i plassere og erstatte sin montering bolter eller skruer.