Hvordan endre LED belysning på Alpine dekk

November 26

Hvordan endre LED belysning på Alpine dekk

Alpine dekk er leder enheter for bil lyd systemer som leveres med en rekke funksjoner, i mange forskjellige stiler. Mest Alpine dekk bruke energibesparende LED (lysdiode)-belysning for å produsere farget eller hvitt lys som gir enheten et fargevalg som skiller seg ut og gjør kontrollene mer synlig. Alpine enheter inneholder selv kontroller for å endre LED lys farge som passer humøret eller bilens fargevalg. Hvis Alpine dekk ikke har denne funksjonen kan du fortsatt endre fargen på LED-belysning på egenhånd.

Instruksjoner

Dekk fjerning

•Vri av bilen og fjerne tenningsnøkkelen. Finn sikring som styrer makt til å høres systemets hovedenheten konsulenttjenester bilens eierens manualen eller sikring diagrammet. Trekke sikringen ut og sett det til side.

•Fjern Alpine dekks frontplaten ved å trykke utløserspak og trekke det mot deg. Avsette frontplaten.

•Sett braketten nøkler som kom med Alpine dekk i smale spor på hver side av dekk. Trykk tastene i sporene til de ikke kan gå i noen ytterligere.

•Grip foran Alpine dekk og dra det utover slik dekk kommer ut montering ermet.

Frakobles ledningsnett som leverer strøm til dekk ved å koble den klippet i kobling når den utsettes. Dekk resten av veien og ta det til et rent arbeid.

Endre LED belysning

•Åpne Alpine dekk ved å fjerne de lille skruene som holder dekks tilfelle med en presisjon skrutrekker. Se Alpine brukerhåndboken for skruen steder og detaljert demontering instruksjoner.

•Locate LED belysning i kortstokken. I mest Alpine dekk finnes det flere LED-lyskilder, inkludert små pærer og LED-paneler som gir bakbelysning på skjermen.

•Fjern skruer som holder LED belysning på plass i kortstokken. Organisere skruene du fjerne ved å plassere dem på en hvit papir og merking sine posisjoner på et diagram eller ved å gjøre detaljerte notater.

•Fjern LED lys ved å koble dem fra deres ledninger seletøy, hvis mulig. Erstatte fjernet lys med LED lys av samme størrelse i fargen du velger.

•Mix en tynn løsning farget Akryl maling og flere dråper vann. Maling løsningen gjelder noen klar pærer som ikke unclip fra ledninger seletøy, eller hvis du ikke har erstatning LED lys tilgjengelig. Vent til at malingen tørke før søker flere lag for en mørkere farge eller remontere dekk for testing.

Tips og advarsler

  • Montere og erstatte Alpine dekk test LED belysning ved å reversere trinnene for fjerning. Når bilen er sikring er tilbake på plass, slå din tenningsnøkkelen til innstillingen tilbehør og opererer dekk normalt.
  • Åpne Alpine dekk for å endre LED belysning brudd på garantibestemmelsene, det er bare en god idé hvis dekk er ikke lenger dekkes av garantien eller hvis du har erfaring reparere elektronikk.