Hvordan endre jord for poteter

May 16

Hvordan endre jord for poteter

Amerikanerne grow mye poteter. Faktisk, ifølge USA potet styret, er over 1 millioner hektar av amerikansk jord plantet i poteter hvert år. Amerikanere spiser, per innbygger, 126 pounds av poteter. Ikke bare er poteter gode smaker, allsidig og sunt, de er enkle å vokse. Det viktigste aspektet av voksende poteter hjemme er å forberede området planting. Unngå potet sykdommer ved å velge et område der du ikke har vokst tomater eller poteter i minst ett år. Kvitt området av ugress, løsne jorden og endringer og du er godt på vei til voksende spuds, midt i din egen bakgård.

Instruksjoner

•Rototill en stor potet tomten til en dybde på 8 inches, bryte opp store skitt klumper og fjerne rusk blir. Lett til jord føre som over tilling det komprimere etter at kraftig regn.

•Fyll 4 inches av grov sand på planting seng og spre den over hele sengen med en kommisjon.

•Bruk en rototiller eller hage gaffel å blande sanden i de øverste 8 inches jord. Endre plante seng med 4 inches av grov sand, blandet til en dybde på 8 inches.

•Test endret jord pH. Hjem testing kits er tilgjengelig på barnehager, hagearbeid sentre og nettbutikker. Jord analyse og rådgivning er også tilgjengelig fra fylket samarbeidsvillig forlengelse kontorene. Test kit instruksjonene gi råd om hvilke endringer du bruker å få jord til riktig pH-nivået. Poteter gjør best i sur jord med en pH på 6.5. Hvis du har hatt problemer med potet skorpe tidligere, Juster jord pH til mellom 5.2 og 5,8.

•Legg den anbefalte endringen å justere pH og gjødsel. Oregon State University spesialister foreslå 15 pounds av 15-15-15 gjødsel per 1000 kvadratmeter føtter av jord. Bland endringer og gjødsel, med en rototiller eller rake, til en dybde på 3 inches.

•Rake jord før det er glatt og nivå. Haugen opp 6-tommers høye åser av jord, 24 inches i diameter og 6 inches hverandre, å plante frøene potet.