Hvordan endre Glass i en knust vindusrute

April 29

Hvordan endre Glass i en knust vindusrute

Hvis du har den gamle typen Vinduer med separate biter av glass i hver rute, kan du endre ut ruten brutt. Med litt DIY erfaring, kan du erstatte et glass i en av disse rutene selv og lagre kostnaden for en reparatør. Alt du trenger er din erstatning glass, som er tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger eller glass butikker, og noen forsyninger og verktøy, og du er klar til å gå på jobb. Denne teknikken fungerer bare for treramme Vinduer. Moderne plast innrammet energi effektiv windows må gjøres profesjonelt.

Instruksjoner

•Sett på tunge hanskene å hindre ulykker. Bruk p nosed Tanga for å fjerne alle skår av knust glass i rammen. Hvis du trenger å bryte glasset, sørg for å tape opp området med et par stykker av maskeringstape på forhånd slik at glasset ikke vil fly.

•Fjern alle gammelt kitt eller glass sammensatt med kitte kniven. Du kan mildne den med mineral ånder hvis nødvendig. Fjern alle punktene glass. Sand rammen og eventuelle prikker på kitt fortsatt igjen med en middels korns slipepapir. Linje innsiden av rammen med en tynn perle av nye kitt. Bruke kitte kniven for å klappe den ned på plass.

•Sett vindusglass forsiktig på plass. Plasser glass poeng hver 5" rundt rammen i glass, pass på at du har to poeng tett ved hvert hjørne. Trykk dem på plass med kitte kniven. Satt en tynn perle på kitt rundt glass og trykk på plass. Rent av glass og la det tørre brønnen. Tørking varierer, så les instruksjonene for å være sikker.

Tips og advarsler

  • Pass på å tørke alle stadier veldig bra før du går til neste trinn å beskytte finish.
  • Tape noen glass som du må bryte for å gjøre det tryggere og enklere å hente.