Hvordan endre fra fluoriserende til innfelt

March 29

Installere flush eller innfelt lys er en ideell måte å legge lys til mørke områder, mens minimere gjenskinn som er vanligvis forbundet med lyspærer installert under taket, for eksempel rørformede fluorescent lyspærer. Innfelt lys pleier også å se mer attraktivt. Erstatte en fluorescent light fixture med en innfelt light fixture er ikke en vanskelig oppgave, men som skal gjøres med omhu og flid.

Instruksjoner

•Åpne elektriske panelet og slå av strømbryteren fôring gjeldende krets som du skal jobbe. Skru den fluorescerende lys fixture fra taket og skru wire nøtter koble innslag ledningene til ledninger fra taket. Festeanordningen fluorescerende lys og rette ut spissen av ledningene hengende fra taket, med nål nebbtangen.

•Skru grønn eller bare jording ledningen fra boksen metall tak lys stikkontakt. Går opp på loftet og trekk den elektriske kabel å fjerne den fra boksen taket lys stikkontakt. Skru boksen taket lys stikkontakt og fjerne den fra taket. Legg malen leveres med innfelt lys kampen over taket åpningen og tegner malen omrisset. Skjær disposisjonen med en gips så, så rullgardin elektrisk kabelen inn i åpningen.

•Hold innfelt lys kampen og slip den elektriske kabel selv en knockout i koblingsboksen knyttet til lys kampen. Trekk kabelen fra innsiden koblingsboksen og spleise hver ledning en samsvarende fargekodede ledning fra lys kampen - med wire nøtter.

•Plugg lyset lampen oppreist i taket åpningen og fest kampen, bruker montering klipp festet rundt av kampen. Lavere lys socket av lampen skru og Multipliser midlertidig som holder kontakten på plass.

•Hold i kontakten, trykk klippene rundt bunnen av kontakten, og sett kontakten inn i åpningen på toppen av kjegle trim. Plugg membran i lys kampen etter produsentens instruksjoner på hvordan å låse membran på plass. Skru en 110-volts lyspære kontakten. Slå på strømbryteren og slå på lyset å teste tilkoblingen.

Tips og advarsler

  • Arbeide med elektrisitet er farlig. Kontroller at det er ingen strøm i kretsen før håndtering ledningene.