Hvordan endre flekken farge på tre

February 8

Mange huseiere finner at over tid sine møbler blir feil eller bleknet i farge. Farging møbler er en enkel prosess som kan gi alle hus en hyggelig sett med matchende og nye utseende møbler uten å kjøpe nye brikker. Beiset tre vil falme over tid hvis ikke lukket ordentlig. Restaining møbler vil gi den nytt liv og lys opp hjemmet ditt. Prosessen for å fjerne gamle, slitt eller falmet flekken er ganske enkelt, og med noen få enkle instruksjoner kan noen endre fargen på flekk på sine møbler.

Instruksjoner

Hvordan endre flekken farge på tre

•Sand ned tre med en fin-korn sandpapir eller et palm sander fine sandpapir. Kontroller at du fjerner alle tidligere flekken over hele området av tre.

•Fargeringer av overflaten av tre med en nylon Børstemarker brush eller komprimert luft viften. Kontroller at du fjerner alle sagmugg fra overflaten av tre.

•Apply ønsket farge på flekken til tre per produsentens instruksjoner. Flekk blandinger kommer med instruksjoner kan eller flaske.

•Let første strøk flekken tørr grundig, vanligvis for 12 til 24 timer, deretter legge til en andre strøk for en rik og fullstendig flekken belegg. Husk å bruke pelsen jevnt for å redusere fremkomsten av urenheter i flekken.

•Coat overflaten av tre igjen med polyuretan belegg eller tetningsmiddel for å produsere en glans til beiset tre. Dette er valgfritt, men vil øke glans og gi mer liv til beiset tre.