Hvordan endre fargen på tre fasader

August 4

Hvordan endre fargen på tre fasader

Fargen på tre ytterkledning bestemmes av maling, beis, forvitring, alder eller enkel dirtiness. I alle disse tilfellene, kan du endre fargen til noe mer til din smak. Metoden som passer best for å endre fargen, avhenger av den spesielle situasjonen i hjemmet ditt. Uansett hvilken metode du bruker, teste den på et lite påtrengende delen av din wood fasader første til å være sikker på at effekten er hva du leter.

Instruksjoner

•Paint ytterkledning med fargen som du foretrekker. Hvis gjeldende maling er peeling, skrape overflaten av ytterkledning med maling skraper å fjerne alle miste maling, så prime noen bare tre med utvendig karakter grunning før du påfører maling finish. Du kan også male tre som tidligere var nakne eller flekket. Hvis du gjør dette, bør du prime hele overflaten før det avsluttende belegget.

•Stain tre å bringe ut korn og gjøre den mørkere. Farging fungerer ikke veldig bra hvis ytterkledning var tidligere malt, med mindre du går til innsats for å skrape alle maling av. Hvis tre ytterkledning nakne eller allerede er flekkete, kan du bruke en annen farge flekk. Dette vil være mest effektive hvis nye flekken er mørkere enn gamle flekken. Holde flekken godt rørt å sikre med bruk av farger gjennom hele jobben.

•Strip av gammel maling og forlater tre naturlige opprette en dramatisk endring i utseendet av ditt hjem. Denne teknikken er arbeidsintensiv fordi det innebærer fjerning maling som er fortsatt sterkt overholdt overflaten av wood fasader og maling som er allerede peeling. Du kan kjøpe kraftig kjemiske maling strippere, men disse ofte inkluderer farlige kjemikalier og er ikke bra for huden din eller din eiendom. Du kan også fjerne gjenstridige maling ved å varme det med en blowtorch til det bobler.

•LED vask aldring tre ytterkledning å fjerne mugg, mugg og mørkere og returnere den til en nyere og lysere overflate utseende. Når du bruker en strøm skive, som mål å minimere risikoen for vann drevet i bak ytterkledning. For vannrette clapboards, alltid sikte vaskemaskinen ned slik at den kjøres av clapboards. En strøm skive er mest effektiv på naturlig ferdig wood fasader som har vært misfarget av høy fuktighet eller som har mosen vokser på. Opprettholde friskt utseende ved å bruke et lag med klare tre konserveringsmiddel etter ytterkledning har tørket.