Hvordan endre en strømmåleren

November 22

Hvordan endre en strømmåleren

Endre strømmåleren kan være nødvendig hvis det ringer brytes, det er utslitt eller du oppgraderer til et mer effektivt system. Men er det en oppgave som bare skal utføres av en profesjonell elektriker. Ethvert forsøk på å endre en strøm meter av en utrent person kan føre til elektriske, og er også sannsynlig brudd på makt firmapolicyer. Leverandøren av elektrisitet vil sikre at den er installert riktig, at standarder har blitt overholdt, og at riktig målinger er tatt.

Instruksjoner

•Look på strømregningen og sjekk som leverandøren. Finn kunden service hjelpetelefon tall. Dette finner du på din kontoutskrift, men du kan også logge på Internett og søke på nettsidene.

•Contact nummeret og spør om råd. Forklar at du vil endre strømmåleren. Hvis du opplever problemer, inkludert ringer flytte for fort, fortelle feil eller etsende skade, så rådgiver om disse.

•Spør hvordan endre strømmåleren. La dem vite hvis du bytter leverandører slik at du kan utligne kontoen. Deretter kontakte din nye leverandør og be dem endre måleren i stedet.

•Book en avtale med ingeniør for inspeksjon av strømmåleren. Informere ham om spørsmål du har. Ingeniør har redskaper og apparater egnet for testing strøm krets. Han vil ta målinger, Merk elektrisitet satt opp og bestille riktig nye måleren for din eiendom.

•Schedule en passende tid for du å bli hjemme når nye måleren er utstyrt. Erstatte måleren innebærer koble hoved strømforsyningen til huset, klippe kabler og kobler den nye meter.

•Stay hjemme mens måleren er endret. Trekk ut alle apparater, og slå av alle brytere som en forholdsregel. Hvis du har mat i kjøleskap eller fryser, ikke glem å overføre den til en venn eller nabo kjøleskap for å sikre at det ikke går dårlig under prosedyren.

Tips og advarsler

  • Observere ingeniør mens han endrer strømmåleren. Måten kan du lære hvordan det gjøres.