Hvordan endre en skive i en utendørs tappekran

April 28

Lekk utendørs kraner er en kilde til fuktige jorden ved grunnlaget for ditt hjem. Mens dette kan være bra for dine anlagte planter, vil lekkasje er bortkastet vann og bare bli verre med tiden og videre slitasje. Reparere lekkasjen slik at når du slår av vannet, området under kranen forblir tørr og du betaler ikke penger for vann lekke inn i bakken.

Instruksjoner

Slå av vannet til kranen fra inne i huset, vanligvis i kjelleren. Slå kranen på tillate gjenværende vann i røret avløp og kontroller at det er ingen ytterligere vannstrømmen.

•Skru mutteren som inneholder samlingen ventil i sted, vanligvis bare etter vri håndtaket. Bruk en skiftenøkkel å få et fast grep og slå stor mutteren mot klokken til det løsner og du kan skru den.

•Fjern ventilenhet fra avløp. Se på indre slutten av samlingen for den lille skruen som holder alt sammen. Bruke en liten skrutrekker til å fjerne det. avhengig av produsenten og en alder av kranen krever dette enten et spor eller en stjerneskrutrekker.

•Pry gamle vaskemaskinen av med en liten øyeglasset skrutrekker eller spissen av en lommekniv. Ta den gamle skiven med deg når du skal handle slik at du får en eksakt kopi passer kranen din.

•Apply en liten mengde rørleggers fett å vaskemaskinen på begge sider. Skyv den nye skiven på plass og sett i skruen som holder forsamlingen sammen. Plasser ventilenhet tilbake på stammen stikke ut av veggen og vri mutteren for å holde den sammen. Skru mutteren med justerbar skiftenøkkel til LUN.