Hvordan endre en skive i bad vask

November 3

Hvordan endre en skive i bad vask

Ikke bare er utett kraner irriterende, de avfall en enorm mengde vann---en økologisk og økonomisk katastrofe. En leaky Baderom tappekran kan avfall opp til 3000 gallons av vann i året, ifølge US Environmental Protection Agency. I de fleste amerikanske husholdninger, som er rent, drikkevann vann som ender opp, ubrukt, i et avløpssystem eller septiktank. Fikse en leaky Baderom Oppvaskkum er vanligvis like enkelt som å erstatte en skive i kranen.

Instruksjoner

•Vri vannet av ventiler under badet synke i mot klokka lukke dem. Lukk vasken avløp og dekke det med et håndkle å fange noen deler som kan falle i vasken mens du arbeider. Tapen arbeider slutten skrutrekker, halvmåneformet fastnøkkel og tang med tape eller maskeringstape å forhindre avlysning av kranen.

•Pry dekorative hetten av kranen håndtak med en skrutrekker. Skru ut håndtaket og løft enheten rett opp. for å fjerne den.

•Skru pakking mutteren under håndtaket, bruker din halvmåneformet fastnøkkel. Pakking mutteren er en knebøy, flat-sidede mutter som skruer på stammen av kranen. Snurp teipet kjevene av skiftenøkkelen på to flat sider av pakking mutteren og vri det mot klokken. Skru stammen av kranen fra pakking mutteren neste. Bruk en halvmåneformet fastnøkkel eller tang.

•Bytt O-ring nederst i stammen. Dette er vaskemaskinen som vanligvis forårsaker Bad kraner å lekke. Det holdes på plass av en plass og en skrue. Skru ut skruen, fjerne setet og ta ut O-ring. O-ringene kommer i flere størrelser fra 3/8 tommer til 5/8 tommer. Du må erstatte O-ring med en nøyaktig samme størrelse.

•Sett et lag med varme-bevis rørleggers fett på den nye O-ring og erstatte den, sette på setet og strammer skruen. Sett stammen tilbake i pakking mutteren og erstatte samlingen i kranen. Erstatte kranen håndtaket, skru den ned og sette dekorative hetten på håndtaket. Slå vannet tilbake på ved langsomt å slå av ventilene i klokkens retning.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan lett slår av ventilene under vasken, ikke tvinge dem. Slå av viktigste vannforsyning huset eller leiligheten.
  • Har en liten skål med hvit eddik hendig å suge delene av kranen hvis de har kalk eller rust innskudd på dem. Hvis innskudd er tunge, bruk en kommersiell kalk og rust renere.