Hvordan endre en plast vasken Pipe

January 6

PVC avløp er mye lettere å jobbe med enn de gamle metallrør som krevde lodding for å installere. Endre plast eller PVC-rør under en vask er flott prosjekt for de fleste huseiere som vil spare deg en kostbar reparasjon regning fra en rørlegger. P-trap eller plast dreneringsrør kan endres for å bøte på treg avløp, skadet rør eller lekkasjer fra opprinnelige fellen. Du trenger noen håndverktøy, men for det meste det er et enkelt prosjekt som kan gjøres i en time.

Instruksjoner

•Fjern gamle fellen ved å skru ut store nøtter på hver felles. Disse leddene bør komme fra hverandre for hånd men hvis ikke, kan du bruke et sett av slip-joint tang for å løsne nøtter.

•Measure rør som stikker fra veggen for å være sikker du få riktig størrelse erstatningsdel fellen. Du kan kjøpe en ny felle fra de fleste hjem sentre eller bygge forsyning sentre. Ta gamle fellen med deg hvis du er ikke sikker hva du trenger, og de kan hjelpe deg å få det rette utstyr å erstatte den.

•La mutteren og plast vaskemaskinen for hale stykket over rør som stikker ut av veggen. Husk å sette mutteren på først med tråder vender mot deg.

•La halen stykke Kit på røret med den gjengede enden mot mutteren og montere løst mutter og vaskemaskin til halen brikken. Ikke trekk dette mutter ennå.

•La mutteren og vaskemaskinen for delen U-formet trap inn i vask halen stykket. Skyv delen U-formet trap inn i vask halen stykket og montere den mutteren, vaskemaskin og felle delen løst. Du stramme nok til at det ikke faller men ikke så tett at det kan fortsatt flytte rundt for justering.

•Assemble delen felle å hale brikke festet til røret kommer fra veggen. Sett inn pakningen og skru mutteren mellom de to avdelinger å delta seg. Juster alle delene slik at fellen justeres med vask halen stykket og røret kommer fra veggen.

•Stram alle nøtter på leddene. Dette kan gjøres for hånd. Så lenge de er fast strammet, alle pakninger er på plass og fellen er justert riktig, vil det forsegle helt fint.

Tips og advarsler

  • Hvis delen rør eller hale kommer fra veggen er skadet, er det mulig at du må trimme den tilbake litt med en baufil.
  • Litt vann utenom fellen når du tar det fra hverandre, så pass på å ha en bøtte under det hvis du er bekymret for vann skade noe under vasken.