Hvordan endre en Moen bad tappekran Cartridge

September 9

Hvordan endre en Moen bad tappekran Cartridge

Moen er et selskap som produserer og distribuerer en rekke kjøkken og Bad kraner. Moen kraner er utstyrt med kassetter som hjelpe slå kranen. Kassetter hjelpe kontroll vanntrykket, vanntemperatur og strømmen av vann fra kranen. Overtid, må en Moen bad tappekran cartridge byttes. Skifte ut patronen selv, i stedet for å kalle en rørlegger, kostnadseffektivt og krever ingen tidligere avløp kunnskap. For å sikre din Moen Baderom tappekran må fungerer til sin fulle effektivitet du erstatte patronen etter behov.

Instruksjoner

•Plasser et flat-skrutrekker mellom tappekran dekselet og sidene av kranen. Trykk ned på skrutrekkeren pop tappekran dekselet.

•Locate skruene i kranen. Skru hver skrue med en stjernetrekker. Fjerne kranen kroppen til å få tilgang til patronen.

•Grasp mutteren som sikrer kassetten på plass med et par nål nebbtangen. Slå Tanga mot klokken til mutteren er fjernet.

•Grab og Fjern gjeldende Moen kassetten fra tappekran bruker de nål nebbtangen. Fjerne cartridge erstatning fra emballasjen og plasser den i kranen. Skyv den nye patronen ned låse den på plass.

•Bytt mutteren over den nye patronen. Bruk de nål nebbtangen for å dreier mutteren med klokken til den er tett.

•REINSTALL kranen kroppen; Skru inn igjen skruene for å feste kranen kroppen i stedet. Stramme skruene med Phillips-skrutrekker. Plass kranen håndtaket tilbake på kranen kroppen ved å skyve det i stedet. Kranen er nå klar til bruk.