Hvordan endre en LED Pool-lys

May 27

De fleste LED bassenget lyspærer er utformet for eldre bassenget lysarmaturer. De skru i akkurat som vanlig basseng lys og har alle farene ved tradisjonell lamper. Bassenget lysdioder har to ting går for dem: de bruker mindre energi og vare lenger enn tradisjonelle lyspærer. Mesteparten av energien som brukes av glødende lys er bortkastet som varme, men lysene gjøre lite varme, og så sløseri lite penger. Noen nyere LED bassenget lysarmaturer bruke lavere spenning og strømstyrke enn eldre lys, gjøre dem tryggere. Ikke regne med det, men. Bruk alle de sikkerhetsrutiner du alltid bruker endre bassenget lys.

Instruksjoner

•Gå til bassenget skur og prøve å tilbakestille GFCI breaker ved å trykke på reset-knappen. En liten bit av fuktighet i en av lyspærer kan noen ganger forårsake breaker til turen selv når ingenting er galt med pærene. Hvis dette ikke fungerer, slå av strømmen og trekk ut alle lysene. Det bør være skjøteledninger som fører under bassenget i alle lysarmaturer. Du ta alle disse ledninger ut.

•Gå under vann og skru lyset. Vanligvis er lyset holdt i bunnen av en enkelt skrue. Når du skru det, bør det popmusikk rett ut, etterfølgende skjøteledningen bak.

•Dry på utsiden av kampen med en klut. Ta linsen av. Det kan holdes skruer, muttere og bolter, snap-sammen biter eller en kombinasjon. Husk hvor pakningen passer i.

•Skru gamle lyspæren og fjerne den. Kjøre en tørr klut av lyset å tømme ut noen bort fuktighet. Skru i nye lyspæren. Sette lampen sammen, husk å sette pakningen tilbake på rett sted. Du kan erstatte pakningen sørge for lyset står tørt og sikkert.

•Skru lampen tilbake til bunnen av bassenget. Gå over til skur og plugg inn og slå på lyset. Sjekk strømbryteren av trykker "test" knapp. Lyset skal gå ut med et klikk. Trykk på "reset"-knappen for å aktivere dem på.

Tips og advarsler

  • Hvis overbelastningsbryteren ikke fungerer, koble lysene og la dem av. De er en fare uten en arbeider strømbryter.