Hvordan endre en kranen hodet

March 27

Hvordan endre en kranen hodet

Noen ganger er eneste som er dårlig på en tappekran hodet. Hvis håndtakene og kranen kroppen er i god form, men hodet har bli korrodert, kan det være mulig å kjøpe og installere en ny kranen hodet. Noen modeller av kraner kan demonteres og brikkene kan byttes individuelt. Hvis kranen repareres er en av disse, kan så hodet bli erstattet i en mindre enn 30 minutter ved en nybegynner.

Instruksjoner

•Determine hvis kranen er en der hodet kan erstattes. Se om det er en mutter på bunnen av kranen hodet som kan skrus. Hvis det ikke, eller hvis kranen ser ut som om det er et enkelt stykke plast som har blitt formet, deretter kanskje hodet ikke byttes separat.

•Fjern kranen hodet av skru mutteren på sin base kanal låser. Hvis merke på kranen kan avgjøres, vil det være nyttig å få riktig del.

•Ta kranen hodet til butikken for å sikre riktig del er kjøpt. Oppussing butikker vil noen ganger ha riktig del. Hvis ikke, Finn et avløp forsyning butikken, og de bør ha en erstatning for kranen hodet. Hvis alt annet svikter og produsenten av kranen er kjent, de kan bli kontaktet og kunne leveres riktig del av mail.

•Wrap tråder med Teflon tape der mutteren festes som holder på kranen hodet.

•Sett kranen hodet og hånd-skru mutteren. Bruk kanalen låser til å skru mutteren før det er tettsittende. Ikke stram.