Hvordan endre en Kirby vakuum

February 20

Kirby støvsuger er i stand til å utføre oppgavene en oppreist vakuum i tillegg til å konvertere til en fullt fungerende canister vakuum. En oppreist vakuum er spesielt utviklet til å rense tepper. Nærhet til motoren til rengjøring hodet gir mest kraften i motoren brukes for rengjøring skitt fra dypt inne teppe haugen. En canister vakuum er et ideelt verktøy for over-gulvet rengjøring som møbeltrekk eller trapper. Når du flytter fra gulvet rengjøring ovenfor-gulvet plikter, endre Kirby vakuum å utnytte sine flere evner.

Instruksjoner

•Start av Kirby vakuum etter stepping på bryteren bak foten av oppreist håndtaket. Trykke ned høydejustering helt ned til den høyeste innstillingen.

•Trykk håndtak tilkoblingen klinke foran oppreist håndtaket base og trekk i håndtaket fra maskinen. Trekk strømledningen fra hakkene på siden av håndtaket og avsette håndtaket. Sted metall kontakten på canister håndtaket i sporet tidligere okkupert av oppreist håndtaket og trykk det på plass til det låses på beholderen.

•Løft opp dekselet på forsiden av Kirby og trekk hodet fjerning utstyr fra maskinen. Rotere armen mot klokken for å øke beltet fra motor drivaksel.

•Vri håndtaket holder rengjøring hodet på maskinen med klokken å løslate hodet. Fjerne hodet fra to hyller på de viktigste maskinen. Sette hodet.

•Sørg canister slangen er større åpning med forsiden av Kirby. Resten av to kroker på hver side av slangen på to hyller på hver side av Kirby's motor. Trykk toppen av slangen åpning mot maskinen og dreie spaken på toppen av slangen mot fest slangen på plass. Kirby er nå i canister-skjemaet og brukt for over-gulvet rengjøring.