Hvordan endre en Grohe tappekran Cartridge

July 27

Grohe kraner som ligner gjør, har en patron i å betjene varmt og kaldt vann funksjoner. Denne kassetten har to ventiler med gummipakninger å hindre lekkasje inne i et forseglet plast sylinder. Når selene bryte ned, start lekkasjer i kranen. Utformingen av kassetten i Grohe kraner gjør det ganske enkelt for alle hus erstatte dem, og i utgangspunktet oppussing sine tappekran. Det tar ca en halv time for å fullføre denne oppgaven.

Instruksjoner

•Start vannet til kranen av ved å lukke både varmt og kaldt vann ventilene under vasken.

•Trekk til skruen i håndtaket av Grohe kranen. Det ligger på siden av håndtaket nær bunnen. Bruk en Allen fastnøkkel til å ta ut dette skrue, kalt en festeskruen. Skyv håndtaket av.

•Grasp og slå cap ermet (ligger under håndtaket) til venstre for å løsne og fjerne denne delen. Ansette bruk av store tenger hvis nødvendig. Deretter fjerne kort eller temperatur kontroll over deler av løsne deres skruer med en skrutrekker og ta dem av.

•Løsne de to skruene på toppen av kassetten med skrutrekker og ta tonerkassetten ut av kranen ved toppen stammer med fingrene og trekke det ut.

Sette inn en ny blekkpatron i den gamle plass. Installere begge patron skruer. Erstatte kort eller temperatur kontroll deler fjernet tidligere i omvendt rekkefølge nå.

•Sett lokket dekker, og stram for hånd. Installere håndtaket ved å skyve den til stammen og slå festeskruen til høyre for å stramme.