Hvordan endre en GFI stikkontakt

May 28

Hvordan endre en GFI stikkontakt

En bakken feil Interrupter, også kjent som en bakken feil krets Interrupter utløp, er det riktige valget for områder som kjøkken eller bad hvor det er en større risiko fra elektrisk støt. National Electric Code krever en GFCI uttak installeres helst våte i hjemmet, og alle utløp nær vask må også beskyttes. Installere en GFCI uttak i disse områdene er ulovlig og kan medføre skader eller død. Lære hvordan du installerer en GFI eller GFCI uttak kan hjelpe deg med å spare penger og sikre ditt hjem.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren på elektriske panel. Bruker en 110 volt elektrisk krets tester, test stikkontakten å sørge for at det er ikke mer strøm. Forsøk aldri å arbeide på utløpet hvis du ikke har bekreftet at strømmen er på. Skru av toppen og bunnen holde skruer, deretter trekke utløpet fra boksen.

•Skjære alle ledningene kobles til den eksisterende GFI stikkontakten med din diagonalt tang. Klippe ledningene som nær utløpet som mulig, så kle av ca 3/4 tommers isolasjon fra endene av hver isolert ledning. Bør det være tre ledninger: hvit, svart og grønn. I noen tilfeller kan black erstattes av en rød tråd. I de fleste tilfeller vil den grønne ledningen være nakne; Dette er din jording.

•Wrap green wire rundt bakken skruen og stram skruen. Hvis det er flere grønne ledningen inne i boksen, koble dem til jording skruen. Hvis du bruker en metall stikkontakt boks, sørg for jording pigtail er koblet til bakken skruen på boksen.

•Koble svart-hvitt ledninger til nye GFCI & rsquo; s terminaler. Ledningene skal kobles til delen merket & ldquo; LINJE & rdquo; av uttaket. Svarte ledningen kobles til messing skruen mens den hvite ledningen kobles til sølv skruen. Loop wire klokken rundt skruen, som forhindrer den fra kommer av når skruen strammes-- så skru.

•Wrap elektrisk tape rundt utsalgsstedet for å dekke de synlige skruene, skyv uttaket i boksen stikkontakt. Bruker en zigzagging mønster, form ledninger så de kaster pent i boksen. Fest utløp i boksen bruker skruene du fjernet tidligere, så sett lokket.

•Vri breaker igjen. Trykk på "Test" knappen uttaket foran teste uttaket--hvis det & rsquo; s arbeider du vil høre det Klikk - og trykk på reset-knappen for å aktivere uttaket.