Hvordan endre en garasje døren Roller

March 2

Hvordan endre en garasje døren Roller

Endre din garasje døren rullene er ikke et vanskelig prosjekt og vil holde garasje døren operativsystemet jevnt. Garasjeporten har to bunnen ruller, to øverste valser og flere center ruller i mellom. Du kan erstatte toppen og center rullene ved demontere roller hengselet fra døren. Du bør ikke forsøke å erstatte bunnen valsen. Den nederste braketten har våren kabelen feste til side. Dette har alle døren spenning og vekt. Kall en sertifisert dør profesjonell erstatte valsene på bunnen parentesene.

Instruksjoner

Center valser

•Fjern nøtter som sikre gjennom bolten til garasje døren rullen hengslene med en 7/16-inch socket skiftenøkkel, hvis garasje døren er tre. Trykk gjennom bolten med hammer for å banke gjennom bolten flush med hengslet. Hvis du har en stål dør, sikre din hengsler med self boring hex skruer. Fjerne hengsel skruene med en 3/8-tommers socket skiftenøkkel.

•Trekk hengslet med roller fra garasjeporten. Trekk den gamle roller av roller ermet i døren hengslene. Akselen av nye valsen inn roller ermet på hengsel.

•Sett Rull hjulet i garasjeporten spor og monteringshullene på hengsel på linje med opprinnelige døren monteringshuller. Koble selvet boring skruene for å sikre døren hengslene Hvis døren er stål. På tre dører, kan du be en venn å gå utenfor garasje døren og trykk gjennom bolter tilbake gjennom døren som du holder hengslet. Fest sikre nøtter til gjennom bolter med socket wrench.

Topp valser

•Still en stigen på én side av garasjeporten så du kan nå toppen valsen.

•Fjern mutteren som sikrer justerbar roller ermet til en figur toppen braketten. Fjern bolten og skyv hylsen med roller fra garasjeporten.

•Trekk det gamle roller ut og plassere den nye roller i ermet. Rull hjulet inn i sporet og koble justerbar ermet til toppen av toppen braketten. Sett inn sikring bolt gjennom bunnen av ermet og sikre ermet til braketten ved strammer mutteren på bolten. Gjenta den samme fremgangsmåten for motsatt topp valsen.