Hvordan endre en elektrisk koble boks

November 9

Hvordan endre en elektrisk koble boks

Elektrisk koble brytere brukes med store apparater som sentrale luftavkjølere og store elektroverktøy. Noen svitsjer har en sikring å beskytte utstyret mens andre er enkle brytere. Når enheten ikke virker som det skal, kaste den. Bryteren koble beskytter deg mot en farlig elektrisk støt. Disse bryterne kan være 120 volt eller 240 volt. Hvis de har to farget ledninger i tillegg til den grønne ledningen, er de vurdert for 240 volt. Kontroller at erstatningsenheten er vurdert på samme spenning og som enheten du erstatter.

Instruksjoner

Hvordan endre en elektrisk koble bryter.

•Start av viktigste breaker nær verktøyet selskapet måleren. Løft opp dekselet til panelet og fest bryteren til av-stilling. Steng panelet.

•Åpne koble slå kabinettet og fjern screw(s) holder det indre panelet på plass. Ta av panelet og kast. Bruke måleren for å kontrollere at strømmen er på.

•Løsne skruene som holder ledningene på plass. Fjern ledningene fra terminalene. Rett ut noen kinks eller bøyer i ledningene og pakk dem inn i en tynn pakke, bruker den elektriske tapen.

•Fjern skruene som holder bryteren til veggen og forsiktig trekk mekanismen fra veggen. Ikke skrape ledninger under fjerningen. Kast bryteren.

•Monter nye bytte til veggen mens du nøye setter inn ledningene i skapet. Fjern elektriske tape holder ledningene og koble ledningene til den nye koble svitsjen. Koble den grønne (Bart) ledningen til bakken stroppen og hvit eller nøytral ledningen til nøytrale terminalen. Fest den fargede wire(s) varme (gull) terminalene. Stram de terminal skruene som fester trådene.

•Installer ytre dekke og stram screw(s). Aktivere viktigste breaker på og Bekreft at bryteren koble fungerer.

Tips og advarsler

  • Bruk voltmeter for å være sikker på at strømmen er på på frakobling. Hvis du ikke er fortrolig med elektrisitet, har autorisert elektriker gjøre jobben.