Hvordan endre en Baderom Oppvaskkum tappekran

December 31

Hvordan endre en Baderom Oppvaskkum tappekran

En måte å håndtere en gammel, Lekk tappekran er å erstatte den med en ny. Baderom sink kraner kommer i en rekke stiler og prisklasser, som gjør dem et levedyktig alternativ uansett hva din budsjettet begrensninger. Når du endrer en tappekran, inspisere det aktuelle ettall for å sikre at du kjøper en erstatning som passer vasken. Noen av kranene kommer med hendlene på tilbake til å bruke popup avløp. Hvis vasken din ikke har en pop-up drain, velger du en annen kran eller være forberedt på å gjøre flere endringer.

Instruksjoner

•Gå under bad vasken og slå av vannforsyningen til kranen på flaskeventiler. Ventilen håndtakene urviserne til stengt av vannet. Slå på kranen håndtak å tømme alle resterende vann ut av forsyningslinjer.

Frakobles samlingen pop-up drain hvis vasken har en. Spaken armen som kobler til kranen kobles til en arm kommer fra sink drain enten tommelen-skruen eller mutter og bolt. Skru ut skruen tommelen eller fjerne bolten med en skiftenøkkel koble kranen fra samlingen pop-up drain.

•Skru vannforsyning linjer fra kranen med en kran skiftenøkkel. Forsyningslinjer koble til kranen med en mutter eller skru passer sånn en hageslange. Tappekran skiftenøkler ser ut som et par kjefter på en dreibar slutt. Dette er det beste verktøyet for å komme inn i tett mellomrom mellom vask og veggen til nå slangen tilkoblinger.

•Løsne nøtter å sikre kranen til vasken med en skiftenøkkel. Om nødvendig kan du bruke en tappekran fastnøkkel til å løsne sikre nøtter. Gå til toppen av vasken og dra eksisterende kranen av vasken. Rengjør området der kranen var montert for å sikre en tett forsegling når du installerer den nye kranen.

•Sett den nye kranen hullene i vasken. Vanligste Baderom sink kraner krever ingen montering eller forberedelse. Gå under vasken og tråden festemutrene over utsatte tråder under kranen før du kan ikke lenger slå dem for hånd. Slå nøtter en ytterligere tre fjerdedeler tur med fastnøkkel eller tappekran fastnøkkel.

•Koble nye popup spaken armen med avløp armen med tommelskruen eller mutter og bolt, hvis du har en pop-up drain. Tråd vannforsyning linjene til bunnen av kranen før de er hånd stramt. Snu vannforsyning tilkoblinger en annen tre fjerdedeler slå med en skiftenøkkel. Slå på vannforsyning og se etter lekkasjer rundt tilkoblinger. Stram etter behov.

Tips og advarsler

  • Se produsentens instruksjoner hvis du vil bytte ut vasken avløp.