Hvordan endre en 220 strømbryter til en 110 strømbryter

April 29

Hvordan endre en 220 strømbryter til en 110 strømbryter

Men 110 volt kretsbrytere og 220 volt kretsbrytere ikke er egentlig ment å være stand-ins for hverandre, kan du endre ene til den andre i riktige tilfeller. Det er mulig å bruke to 110 volt effektbrytere for å gjøre en 220 volt strømbryter. Ved å bruke bare halvparten av 220 volt breaker, kan du lage en 110 volt krets. Ingen av disse alternativene bør vurderes en permanent fix.

Instruksjoner

•Åpne breaker panel og slå av de viktigste breaker. Bruk en skrutrekker og fjern skruene som holder dekselet til panelet og Løft dekselet fra boksen breaker. Bestemme hvilke krets inni boksen vil være 110 volt krets som du vil være ledninger til 220 volt breaker.

•Skyv enden av svarte ledningen fra krets i hakket på 220 volt strømbryteren. Skru over hakket feste svarte ledningen til breaker. Sett bryteren til en makt inne breaker panel.

•Sett hvit og nakne ledningene forbundet med krets i panelet ved å skyve sine ender under skruene på nøytral bar. Stramme skruene vil ankeret ledningene i boksen. Sett dekselet tilbake over breaker panel og sett inn og stram skruene som holder den på boksen. Slå på de viktigste breaker og nylig installerte 220 volt breaker aktivere 110 volt krets.

Tips og advarsler

  • Sørg alltid for at amp vurdering av en 220 volt strømbryter ikke er for høyt for typen ledninger i 110 volt krets.
  • Slå av de viktigste breaker før du fjerner dekselet av en breaker panel.