Hvordan endre dusj skiver

June 17

Hvordan endre dusj skiver

Hvis showerhead er stadig dryppende vann eller er sprøyting feil under bruk, er det en god sjanse at problemet er en slitt eller skadet SKIVE inne showerhead selv. Heldigvis skifte dusj vaskemaskinen er en enkel jobb du kan gjøre uten å måtte ringe en profesjonell rørlegger. En dårlig vaskemaskin kan få deg til å kaste bort vann, øke nytte regninger og gjøre shower selv fungerer dårlig. På bare noen få minutter, kan du ha den arbeider perfekt.

Instruksjoner

Slå av vannet strømforsyningen til dusjen slik at du kan arbeide i showerhead uten vann pouring ut rørene. Selv om slå vannet på kranen vil vanligvis ta vare på dette, føre bumping kranene til et rush av vann som vil påvirke din reparasjoner.

•Åpne kraner og skru på dusjen å la alle med vannet renne ut eller dusjen etter vann er deaktivert. Dette vil gjøre det lettere å fjerne maskinvaren uten å bli våt når det gjelder løs.

•Trekk showerhead fra dusjen armen for hånd hvis mulig. De fleste dusjhoder skru mot klokken og kan bli løsnet for hånd, men det krever en pipe skiftenøkkel å ta noen hoder av hvis de står fast på grunn av rust, kalk skala eller Teflon tape klemt fast i trådene. Med spesielt vanskelig å fjerne dusjhoder du må bruke to pipe skiftenøkler og putte en på hodet og en på dusj arm til å løsne den. Være forsiktig med å skade eller sprekk showerhead, spesielt hvis det er plast.

•Fjern alle buildup på showerhead og dusj av soaking delene i eddik. Bare senke hodet i en skål med hvit eddik for en time eller to og knyt en eddik fuktet klut rundt slutten av dusj arm fjerne lime skala og rengjør det grundig.

•Locate vaskemaskinen på innsiden av showerhead og fjerne den. Det finnes vanligvis i området der hodet kobles til dusj arm. Vaskemaskinen er en liten, svart sløyfe laget av gummi. Du vil sikkert se noen slitasje eller liten skade som forårsaket vannet lekker rundt. Erstatte vaskemaskinen ved å skyve en ny av nøyaktig samme størrelse på plass.

•Wrap Teflon rørleggere tape klokken rundt trådene av dusj arm å tette gapet mellom armen og showerhead. Skru showerhead tilbake på plass, og kontroller at det er tettsittende. Du må kanskje gi en liten vri med en pipe skiftenøkkel å sikre det er stramt nok til å hindre vannlekkasje. Slå vannet tilbake på og problemet rettes.