Hvordan endre Breaker Box brytere

August 9

Hvordan endre Breaker Box brytere

Strømbryteren slår svært sjelden feil, men når de gjør de må fjernes fra boksen breaker og erstattet. Sikkerhet er den sentrale delen av utføre denne jobben, som alle kan bruke en skrutrekker kan utføre breaker bryteren utskifting uten store problemer. Innendørs kretsbrytere er matet fra utendørs forsyning ledninger som går gjennom elektriske selskapets meter, og for maksimal sikkerhet måleren skal behandles før selve breaker bryteren utskifting.

Instruksjoner

•Anrop din lokale makt selskapet og be om å ha slått på måleren for omtrent en halvtime, slik at vedlikehold kan utføres uten skade utstyret eller måleren selv, og for elektriske forebygging.

•Når strømmen til boksen breaker er frakoblet, bruker alternativ belysning og åpne den ytre døren til panelet. Finn skruene som holder interiør dekselplaten på forsiden av boksen breaker og fjerne dem. Lirke dekselplaten fra panelet å avsløre breakers og deres ledninger.

•Løsne skruene som holder ledningene intakt på defekt breaker og presse ledningene av til siden. Noter hvor ledninger er koblet før du fjerner dem fra terminalene på bryteren slik at du kan koble enkelt riktig på ny brottsjø.

•Forbered lirke breaker fra sporet med en standard flat-head skrutrekker. Hvis bryteren ikke lirke sporet enkelt uten overdreven trykk, kan det holdes på plass med plast klippene. Hvis dette er tilfellet, to skrutrekkere vil være behov - en å løfte klippene og den andre å lirke samtidig klippet løftet fra klippet skråkant på bryteren breaker.

•Trykk eller klikker på ny brottsjø sporet, orientere det så metall wire terminaler er vendt i samme retning som gamle breaker's terminaler møtt. Koble ledninger til terminalene og stram skruene.

•Bytt breaker Dekkramme og installere alle skruene tidligere fjernet. Sørg for å deaktivere alle bryterne breaker, inkludert bryteren topp viktigste breaker, så har makt selskapet slå tilbake til hjemmet ditt på måleren

Slå på bryteren viktigste strømbryter først, deretter slå de andre bryterne på en om gangen.

Tips og advarsler

  • Husk å feilsøke riktig om bryteren breaker er faktisk defekt. Breakers generelt bare tur hvis det er en kortslutning i en enhet eller i hjemmet ledninger. Kontroller at bryteren er virkelig defekt ved koble alle apparater koblet til sin krets, deaktivere det å tilbakestille, så tilbake på. Hvis bryteren bytter turer, selv uten noe koblet, deretter er breaker feil. Hvis det ikke snuble, kobler til en enhet om gangen, se hvis bryteren er utløst, og hvis ikke, koble fra apparatet og koble til neste. Hvis en enhet forårsaker breaker tur, vil du etterhvert finne hvilken som forårsaker problemet.