Hvordan endre blad på en fast sirkelsag

July 8

Hvordan endre blad på en fast sirkelsag

Rundskriv sager er arbeidshesten av verktøyet gjør det selv stabil. De er dugelig av gjør nesten alle kutt som kan gjøres med et bord så de er bærbare. Fra tid til annen blir det nødvendig å endre bladet på din sirkelsag. Dette er en ganske enkel prosedyre som er bare litt komplisert ved et blad som sitter fast i stillingen. Mest fast sager er fast på grunn av rusk fanget på kanten av bladet inni vakt, eller mellom bladet og motoren bolig. Sager stakk på grunn av blåst motorer eller lagre krever profesjonell service eller erstatning.

Instruksjoner

•Trekk så fra veggen. Trekk sikkerhetsdeksler opp som det går. Bruk en smal skrutrekker eller annet verktøy for å undersøke opp inn blad vakten å banke løs noen fast stykker av materiale. Grep bladet mellom fingrene og trekke ned langs det stolpe å dislodge jam.

•Probe bak bladet å fjerne rusk kan være fastlåst. Rotere bladet med fingrene for å fjerne rusk. Hvis bladet ikke vil slå hele, fortsette å fjerne bladet.

•Bruk en åpen fastnøkkel vises, nøkkel fastnøkkel eller socket fastnøkkel til å gripe arbor mutteren. Arbor mutteren er flat mutteren strammet mot midten av bladet. Dreier mutteren mot klokken. Hvis bladet viser, trykker du stoppknappen blad, som vanligvis er plassert over og bak bladet. Drei mutteren til det løsner. Spinne mutteren av, fjerne arbor vaskemaskinen og løfte bladet fra spindelen.

•Rengjør vakt og alle andre partikler mot motorhuset. Plass den nye kniven på arbor spindelen, betaler oppmerksomhet til spindelen markøren. På høyrehendt sager går med blad til venstre for motoren, trykte ansiktet ut. På venstrehendt sager går med bladet til høyre for motoren, trykte ansiktet mot motorhuset. Erstatte arbor vaskemaskinen og slå det så det sitter stramt mot bladet - det bare passer en vei.

•Bytt arbor mutteren. Trykker stopp blad og skru mutteren bruker din fastnøkkel. Koble så og teste den. Hvis bladet fremdeles nekter å slå, vær sikker på at det får strøm; Du kan ha kastet breaker. Sager får strøm og fortsatt ikke snu, søke profesjonell service for å hindre skade grunn til funksjonsfeil. Du kan kontakte produsenten via sin webområdet eller sjekk med en lokal jernvarehandel for informasjon om et lokale servicesenter.

Tips og advarsler

  • Alltid koble så før du forsøker noen reparasjon eller service.