Hvordan en solenergi teppe varme svømmebasseng?

March 28

Introduksjon

Oppvarming svømmebasseng er en kostbar og ofte upraktisk forslag; Det finnes alternativer som gass ovner eller bare male innsiden av bassenget i en mørk farge, har hver bestemt ulemper. Endre fargen på bassenget er lining innebærer drenering og påfylling bassenget, som er, inne og av selv, en dyr forslaget. Gass ovner, blir mens kunne heve temperaturen ganske fort dyrt med langvarig bruk. En smart og økonomisk (samt miljøvennlige) alternativet er bruken av en solenergi teppe å utnytte energien av solen varme bassenget.

Solenergi

Første og mest åpenbare måten en solar teppe vil bidra til oppvarming av bassenget er absorbere varmen fra solstrålene og deretter overføre det til vannet. Teppet selv er laget av materiale som er spesielt designet for å optimalisere absorberingen av solenergi, og dekker hele pool. Bruk av en solenergi tepper kan heve temperaturen i bassenget av 15 grader eller mer, slik at du kan bruke bassenget mye tidligere og senere i høst.

Reduksjon av fordampning

Den andre måten der en solar teppe varmer opp bassenget er ved reduksjon av fordampning. Som nevnt, dekker teppet hele overflaten av bassenget som fungerer også for å holde vannet som i bassenget konverteres til gass, og deretter rømmer bassenget. Dette oppretter i hovedsak en miniatyr drivhuseffekt, heve temperaturen i bassenget. Solar tepper har vist seg å redusere fordampning med så mye som 95 prosent, som ikke bare bidrar til varmen av bassenget, men tillater mer økonomisk bruk, så du ikke trenger å kontinuerlig legge vann til bassenget å gjøre opp for vann tapte for fordampning.