Hvordan en plen Core strålesamleren fungerer

August 23

Lufting

Mange plener er karbonisert for å forbedre plenen helse nye gress vekst. Plener som brukes ofte kan bli trykket ned og maths, og gress som vokser tett sammen kan ha problemer med drenering. Til slutt, overgrodd plener vil begynne å sammen sine røtter på overflaten av jorden, skaper mer alvorlig drenering problemer og lett byttedyr for insekter og sykdommer. Aerating forsøk på å løse disse problemene ved knivstikking hull regelmessig i plener, gi gress rommet til å utvide og vokser naturlig. Det er mange forskjellige måter å gjøre dette. Noen enheter skåret bare mellomrom i plenen til spredt gressrøttene. Andre enheter, som plenen kjernen strålesamleren, fungerer faktisk fjerne små plugger i plenen, grave ned og ta ut biter av gresset og jorda.

Kjernen bakgrunnsbilder

Kjernen Strålesamler er en maskin guidet av hånden på en lignende måte til en gressklipper. Maskinen setter inn små metall liggende eller rør i bakken og innmat ut pluggene av jord, som er da inn i en veske eller noen bærer kupé. Ifølge LawnCare.net, dette ikke bare fjerner overflødig vekst, men gir også jord å ta i mer oksygen, som gressrøttene kan da absorbere. Noen plenen bakgrunnsbilder ikke har avdelinger å lagre pluggene, og la dem spredt på plenen, så de må tas rake og avhendes. Noen mennesker forlate pluggene å bli oppløst tilbake i plenen. Mange butikker og landskapsarbeid tjenester har kjernen bakgrunnsbilder tilgjengelig for leie. De er enten leies på timebasis eller av dagen.

Tilleggsinformasjon

Aerating, til tross for sin nytteverdi, er en svært ødeleggende prosess plenen må være nøye ivaretatt etterpå. Vår og høst er ansett som den beste tiden å aerate, og det er godt å gjødsle plener umiddelbart etterpå for å oppmuntre sunn vekst. Reseeding er også svært vanlig, legge til nye gresset inn i blandingen og hjelpe plenen utvikle nye vekst. Bladene Lawn Care foreslår også å holde pluggene sliping dem og arbeide dem tilbake til jorda for ekstra hage gjødsel.

De fleste bakgrunnsbilder ta ut plugger avhengig av hvordan de er satt til å fungere. De fleste plener nytte plugger tas ut hver 4 til 6 inches, ifølge Plugr selskapet. Vanlig lufting (hvert år eller så) reduserer behovet for tett sammen plugg innstillinger.