Hvordan en hjort forsvare seg?

January 5

Hjort forsvare seg

Det er tre hovedmåter en hjort forsvarer seg mot rovdyr: duft, hovene og gevir. Hjort er ofte feilaktig som forsvarsløse skapninger på grunn av deres naturlige nåde, rolig oppførsel og ytre. Jegere premie disse skapningene. Skjul, kjøtt og gevir voksen dollar gjør hjort verdig jakten. En mot en, uten våpen, en hjort vil vinne i en kamp, spesielt en fullvoksen bukk som føler seg truet. Slåss eller flytider er alternativene for de fleste hjort når et rovdyr angrep eller truer dem. Ofte velges alternativet fly som en naturlig instinktivt. En hjort kan kjøre opp til 40 miles i timen.

Hover, gevir og duft

Det første beskyttende instinktivt av en hjort er å markere sitt territorium. Dette brukes til å avskrekke rovdyr samt andre dollar, med mindre det er paringstiden. Dollar har antlers med fløyel hår som dekker de benete utstikkende deler. Dette er gned på trær som angir territorium linjene samt utgivelser en distinkt moskus i luften. Duften er brukt som en advarsel til andre dyr med sin tilstedeværelse i tillegg til et fyrtårn i paringstiden. Duften gir en liten beskyttelse, men det kan også tiltrekke skade.Gevir vises på nesten alle hjort mannlige (buck) og kvinnelige (doe). Mister deres gevir som de blir eldre og de ofte bare kort fødsler. Dollar kan men vokse gevir som vil være opp til 3 fot over. Jegere premie deres dollar ved å bestemme hvor mange poeng hornene har. En 8-punkts buck har et veldig stort gevir spredt. Disse gevir brukes som et middel til forsvar og angrep under hannene og spille på andre tider. Aggressiv dollar vil rush på en annen bukk i paringstiden. Hornene låser som to hjort Trykk på hverandre. Den angripende buck vil prøve å bringe andre pengene i en underdanig posisjon. Denne metoden for angrep og forsvar er noen ganger farlig for reinen. Hvis de blir fanget sammen og kan ikke komme ut, er de sannsynlig å dø av sult. Dette skjer ofte bare sjelden. Denne skjermen er mest tydelig når en doe er i nærheten.Dollar bruker deres gevir også å forsvare seg mot andre rovdyr hvis de ikke kjører første. Hornene fungere som en vedlagt våpen. Sammen med feiende på angriperen med sin gevir, vil hjort, som har vanskelig hovene, reise opp på dens bakben kvartaler og traff med sin foran hovene. De vil også sparke bakfra akkurat som en hest ville Hvis nærmet seg sånn. En hest og hjort er tilsvarende kroppslige form, spesielt beina.

Andre forsvar metoder

Om vinteren vil hjort reise i herds. Flytte som en gruppe, holder dem tryggere fra rovdyr. Det er instinkt som forteller dem det er sikkerhet i tall. Kvinnelige hjort, eller gjør, vil forsvare sine krypende eller avkom av gjemmer dem i pensel mens de går for å få mat. Fawn forblir skjult inntil moren doe avkastning på noen anledninger opptil 4 timer om gangen. Hun vil jage ut disse avkom etter år like før hun vil kompis igjen og har et nytt kull. Dette er å beskytte nye avkom. Hvis en hjort føler seg truet, kjøres den første, men så vil det bli aggressiv med naturlige kroppen som et forsvar.