Hvordan en fersken vokse?

April 14

Hvordan en fersken vokse?

Fersken trær

Fersken trær er solid trær, og kan være dyrket i soner 5 og varmere. Mens fersken trær kan dyrkes fra fersken groper, er denne metoden ikke anbefalt, som trær som Gros fra gropene ikke produserer frukt flere ganger hver årene. I stedet skal fersken trær kjøpes som bare rot trær eller stiklinger, hvis du vil starte så liten som mulig. Fersken trær gjør best i sandstrand, godt drenering jord og trives i fullt sollys.

Plante fersken trær

Det er viktig å planlegge fremover når omsorg for fersken. Faktisk, hvis du kan forberede jord forhånd, vil fersken treet få en fantastisk start! Fersken trær elsker jord som er full av organisk materiale, så vurdere å blande din jord med mye kompost, gress utklipp, gjødsel eller forlater før planting treet. Når du velger et sted å plante din fersken treet, velge et område minst fem fot i diameter og sørge for at er hele området i fullt sollys. Løsne jorden til en dybde på 12 inches, og grave et hull i området. Grave hull til en dybde hvor bud unionen sitter om en tomme eller så over toppen av hullet. Fylle hullet med jord blanding, og tamp den forsiktig. Til slutt, vann det, men ikke suge den.

Omsorg For fersken trær

Fersken trær må fôres regelmessig for å blomstre og bære frukt. Bruke gjødsel med 10-10-10 forholdet nitrogen, fosfor og kalium henholdsvis. Mange gjødsel har fyllstoffer, så se på posen for prosentandelen av vekten av næringsstoffer. Etter at du planter treet, mate den hvert år i mars og så igjen i mai. Mengden av gjødsel vil avhenge av din tree, men gjennomsnittlig mest fersken trær som er bærer frukt må ett femtinitti pounds av gjødsel på hvert program.Se fersken treet nøye etter tegn som blad curl, som forårsaker bladene til å krølle opp og slå lilla-rød. Dette og andre sykdommer kan enkelt kontrolleres ved å bruke en soppdreper treet hver høst, etter at de fleste bladene har falt, og våren før knoppene begynner å vokse.

Når fersken begynner å vokse, kan du kontrollere mengden og størrelsen på fersken ved å fjerne baby fersken å gi plass til de gjenværende fersken å vokse større. Husk å plukke fersken før de er fullstendig modne, som modnes raskt etter plukket.