Hvordan du Wire trekk kjeden lys

September 15

Hvordan du Wire trekk kjeden lys

Porselen pull-kjeden lysarmaturer har eksistert nesten like lenge som lyspæren, og de fortsatt ofte brukes i kjellere, vaskerom og verktøyet mellomrom når innredning ikke er et problem. Fordi bryteren er plassert i kampen selv, er det ikke nødvendig å wire lyset til en egen vegg bryter, noe som forenkler kretsene involvert. Det er mange mer attraktiv inventar på markedet som bruker dra kjeder foruten porselen modeller, og de er alle kablet på nøyaktig samme måte.

Instruksjoner

Slå av strømmen til kretsen av bla strømbryteren. Hvis det er allerede et lys installert, teste å sikre at den er slått av. Hvis det er en ny installasjon, test endene av svart og hvit ledninger til krets kabelen med spenning tester.

•Skru gamle kampen, hvis den finnes. Deretter koble ledningene og fjerne den.

•Trekk kabelen gjennom baksiden av elektriske boksen, hvis det er en ny installasjon, og strip 6 inches av vindsperre med verktøyet kniv. Separate ledninger og fjerne 1/2 tommers isolasjon fra endene av hvite og svarte ledningene med en wire stripper.

•Twist svarte ledningen fra lyset med svarte ledningen fra krets med tang. Når de er sikre, vri på en wire cap. Gjenta dette med de hvite ledningene.

•Twist bakken ledninger sammen, men cap ikke dem. Hvis boksen elektrisk er laget av metall, vri på slutten av en av bakken ledninger rundt bakken mutteren på boksen og skru mutteren med en skrutrekker.

•Skru kampen i boksen elektrisk med maskinen skruer. Hvis lampen har en monteringsplaten, skruen til boksen med skruene, skru kampen til platen.

•Skru en pære i kampen, slå bryteren på igjen og dra kjeden å teste den.

Tips og advarsler

  • Hvis huset ledninger er aluminium, søke hjelp av en lisensiert elektriker. Aluminium kabler, som er kjedelige grå i fargen, krever spesialbehandling.