Hvordan du Wire Trefaset elektriske paneler

October 3

Hvordan du Wire Trefaset elektriske paneler

Mens de fleste boliger elektriske systemer er avhengig av fase strømforsyning, krever industrielle og kommersielle programmer tre-fase-systemer for å levere høy spenning nødvendig for storskala produksjon formål. Trefaset elektriske paneler avvike fra enfase paneler på grunn av tre strøm avledningene som brukes i tre-fase systemer.

Instruksjoner

•Shut strøm breaker av på boksen breaker deretter hengelås det hindrer noen i å slå den på mens du arbeider på krets. (Dette vil bare være nødvendig hvis du legger en krets til en tre-fase panel som er allerede aktiv.) Kontroller at panelet er vurdert for tre-fase elektriske brytere.

•Skru og fjerne breaker panel dekke med et flathead skrutrekker, test strøm-terminaler med en Megger å bekrefte at strømmen er slått av.

Sette inn en tre-fase breaker til en av breaker spor ved hjelp av en flathead skrutrekker.

• Kjør tre ledninger fra elektriske panelet på enheten du vil sende strøm til. Strip endene av ledningene med wire strippere, så sette hver av tre ledningene til én av tre breaker kabelsko og avslutte dem med et flathead skrutrekker. Ingen nøytrale wire er nødvendig.

• Kjør jording fra panelet til elektriske enheten. Stripe enden av ledningen med wire strippere, og deretter avslutte wire på panelets jording stang benytter en flathead skrutrekker. Gjenta den samme prosessen for ekstra kretser.

•REINSTALL panel dekke bruke en flathead skrutrekker. Panelet er nå kablet. Avslutte alle kretser i sin oppsigelse poeng på elektriske enheter, og teste kretser og enheter med en Megger før du gjenoppretter makt.