Hvordan du Wire tre doble Breakers i en krets-panelet

November 11

Hvordan du Wire tre doble Breakers i en krets-panelet

En dobbel breaker brukes for en 240-volts krets fordi den har to hot ledninger. Disse breakers må ha sine to svitsjer med en metallisk stang å sikre at hvis en breaker åpnes, gjør de andre også. Denne typen sikkerhetsanordning beskytter folk fra electrocution. Tre doble Orddelingene brukes til å gi strøm til tre separate 240 kretser. Når du forstår hvordan til wire en, kan du enkelt koble til den andre.

Instruksjoner

Slå av strømmen for panelet ved å åpne viktigste breaker's bryteren. Bekreft strømmen er på ved å berøre en noncontact voltage detector til flere ledninger isolasjon. Dobbeltsjekk strømmen er på, ved å bekrefte at ingen enheter i huset har makt. Dette trinnet er svært viktig for sikkerheten, så være 100 prosent sikker på at du får det riktig.

•Fjern fire skruene som holder dekselet distribusjon panelet med en skrutrekker. Avsette dekselet.

•Divide opp tre kretser ledninger i deres personlige grupper ved å dra dem til side. Du burde se en rød og en svart wire for hver krets. Stripe 3/8 tommer isolasjon fra slutten av hver ledning med wire strippere.

•Løsne to terminalene på første dual breaker med en skrutrekker. Sett inn en rød og en svart wire fra samme krets i hver terminal. Stram terminalene ned med en skrutrekker. Gjenta denne prosessen for å koble andre to breakers.

•REINSTALL panelet dekker, reversere prosessen brukes til å fjerne den.

•Contact lokale bygningen retten til å inspisere ledninger før du slår på strømmen.

Tips og advarsler

  • Elektrisitet kan være ekstremt farlig, og kan drepe deg. Ikke begynne arbeid før du er positiv strømmen er på.