Hvordan du Wire Touch Dimmer lys brytere

November 13

Hvordan du Wire Touch Dimmer lys brytere

Ledningsnett touch dimmer lys brytere gir deg muligheten til å kontrollere atmosfæren i rommet ditt på en touch. Ifølge Ruilang Smarthome, er "lys dimming basert på justere spenning som får til lampen." Touch dimmere bruker en touchable metallplate og kroppen som en antenne til par med 60Hz signalet å kontrollere spenningen til lampen. Hvem visste at kroppen kan faktisk styre stemningsbelysning på rommet?

Instruksjoner

Slå av strømmen til belysning circuit på de viktigste breaker panel.

•Fjern dekselplaten bryteren. Lokket er holdt med to skruer; Fjern dem for å avsløre bryteren gamle og ledninger.

Frakobles bryteren gamle. Gamle bryteren er holdt i boksen elektrisk med to skruer, fjerne skruene og trekke bytte fra elektriske boksen. Løsne de to skruene på høyre side av bryteren og fjerne svarte ledningene fra skruene. Løsne skruen grønne bakken til venstre på bryteren og fjerne den kobber barmark fra skruen. Kast gamle bryteren.

•Koble touch svakere lys bytte. Touch dimmere er forberedt, og du vil få koblinger til disse trådene på bryteren. Wire farger kan variere litt på touch dimmer. Hver enkelt stang berøring dimmer vil ha en totalt tre ledninger, enten svart (varmt), svart (varmt) og grønn (bakken) eller svart (varme) rød (varmt) og grønne bakken. Elektrisk boksen vil ha to svart (varmt) ledninger, en tilkobling til breaker panel og en tilkobling til den lette innslag. Koble én av svart (varmt) ledningene fra boksen elektrisk til en av varm (svart eller rød) ledningene på dimmeren, vri dem sammen med en oransje ledning mutter. Koble gjenværende svart (varmt) ledningen fra elektriske boksen til den gjenværende varm (svart eller rød) ledningen på dimmeren, vri dem sammen med en oransje ledning mutter også. Koble den grønne jording på touch dimmer til nakne kobbertråd fra elektriske boksen vri dem sammen med en oransje ledning mutter.

•Installer touch dimmer i boksen elektrisk. Skyver alle ledningene i boksen elektriske og sikre touch dimmer til boksen med de to skruene som følger med dimmeren. Én skrue vil legge øverst i dimmeren og den andre vil legge på bunnen.

•Sett dekselplaten å ta dimmer. Touch dimmere kommer med sin egen dekningen plater som de er størrelse forskjellig fra de av standard brytere. Følg produsentens instruksjoner på hvordan du knytter lokket.

Slå på strømmen til belysning circuit på de viktigste breaker panel.

Tips og advarsler

  • Sjekk med store knytte hvor du kjøper din touch dimmer å sikre at du får alle de riktige delene, som lokket.
  • For å unngå elektriske støt, sørg alltid elektrisitet er av området der du arbeider.