Hvordan du Wire serie av lys

July 28

Hvordan du Wire serie av lys

Kan lysene er innfelte lysarmaturer skal plasseres i tak. De er ofte brukt i rom som kjøkkenet eller hvor som helst hus ønsker tilstrekkelig belysning uten eksterne lysarmaturer. Vanligvis kan lys vil være kablet i serien, slik at en bryter virker hele settet. Dette er logisk fra perspektivet til hus og det forenkler installasjonen av lysene også.

Instruksjoner

•Skjære lengder på 14-gauge, to-dirigent i veggen elektriske kabler til riktig størrelse koble en lys til neste. Lysene kobles krets, så en lengden på kabelen må kjøre fra ett lys til neste.

•Sikker elektriske kabler til bjelkene av taket med kabel stifter og en hammer. Pass på at du ikke pierce jakken av kabelen med skarp tips av kabel stiftene.

•Fjern 3 inches av ytre jakken av elektriske kabelen i hver ende av kablene du har installert. Fjern 1/2 tommers isolasjon fra svart-hvitt fører til kabelen, bruker wire strippere.

•Plasser nakne endene av svarte ledningen fra strømkilden, svarte ledningen fører til lyset og svarte ledningen fører til neste kan lett sammen. Skyv en wire mutter over nakne endene av ledningene, og vri den til høyre inntil ledningene er ordentlig koblet. Vikle et stykke elektriske tape rundt wire mutteren og wire å ytterligere sikre den.

•Gjenta denne prosessen med hvit ledninger rundt først kan lett. Deretter flytter til andre lyset og gjenta med svart og hvit ledninger til alle kan lysene er koblet til hverandre.