Hvordan du Wire nødvendige spenningen til AC kondensatoren aggregater

December 24

Sentrale Air-condition-systemer har en innendørs enhet kalt luften handler og en utendørs enhet kalt air kondensator enhet. Hver av enhetene må være kablet riktig for å levere riktig spenning og strømstyrke til enheten. Et av problemene med kabling et air kondensator enhet er det er ingen bestemt wire måling eller breaker størrelsen du bruker.

Instruksjoner

•Les navnet plate på A/C kondensatorenheten, og finne de nødvendige spenning og strømstyrke. Velge riktige ledningen avhengig av strømstyrken angitt på navneskiltet. En enhet som krever en 30-amp breaker må være kablet med en 10/2 wire. En enhet som krever 40 forsterkere må være kablet med en 8/2 wire. En enhet som krever 60 forsterkere trenger 6/2 ledninger.

•Start av viktigste strømbryteren på panelet for å unngå risiko for elektriske mens du arbeider i boksen panelet.

• Kjør passende størrelse ledningen til luft kondensatoren fra boksen elektriske panel. Prøv å kjøre kabelen via den korteste ruten mulig.

•Strip en halv tomme endene av ledningen med wire stripper.

•Sett wire i strømbryteren passende størrelse. Bruk en breaker samme strømstyrke som angitt på navneskiltet. Bruke en dobbelpols breaker hvis enheten krever 220 volt strøm. Svart og hvit ledning inn i baksiden av strømbryteren, og sikre den med en skrutrekker. Koble den grønne ledningen til bakken bussen, på panelet. Bakken bussen er lenge metallstangen med grønne skruer.

•Sett den andre enden av kabelen boksen elektrisk frakobling av A/C kondensatorenheten som indikert av enheten brukerhåndboken. Slå på strømbryteren når alle elektriske tilkoblinger er gjort.

Tips og advarsler

  • I de fleste land, kan bare en lisensiert elektriker wire en air kondensator. Sjekk med lokale bygningen avdeling før du begynner å arbeide.