Hvordan du Wire lyspærer

November 25

Hvordan du Wire lyspærer

Lyspærer er brukt i fleste av alle boliger i verden. Selv om belysning endres til mer miljøvennlige materialer, forblir grunnleggende byggingen av lyspære stikkontakter og lyspære tilkoblinger den samme. Sikkerhet er et hovedanliggende når ledningsnett en lyspære. Lyspærer har to tilkoblinger, sølv skruen base og nederst spissen. Nøkkelen er å kontrollere kraften kommer nederst spissen og ut den sølv basen. Dette betyr at nederst spissen må være koblet til den varme wire (svart).

Instruksjoner

•Locate og identifisere hver av ledninger for lyspære socket. Noen kontakter utstyrt med hvite og sorte ledninger. Andre har den tradisjonelle bronse og sølv skru kontaktene. Svarte ledningen (varmt) går til en kontakt, og hvit ledning går til sølv-kontakten.

•Bruk en kontinuitet tester eller ohmmeter til å kontrollere hvilke ledningene er koplet til hvilken del av socket. Dette kan også brukes for å konstruere lamper og identifisere hvilke wire på en plugin må være koblet til en lyspære kontakt for en sikker tilkobling.

•Splice svart (varmt) ledningen til kontakten til varm ledningen av eller varme wire i boksen innslag. Gjenta denne prosessen for den hvite ledningen til lyspæren kontakten, koble den til den vanlige siden av pluggen eller den hvite ledningen i boksen innslag. Bruke plast vri skjøte caps for å skjøte ledningene sammen.

•Test drift av lys.

Tips og advarsler

  • Kontroller at alle strømmen er slått av før du prøver noen wire skjøting.