Hvordan du Wire Lutron treveis Dimmer brytere

December 19

Hvordan du Wire Lutron treveis Dimmer brytere

Du wire treveis Luthron dimmer brytere det samme som alle andre treveis dimmer brytere. De er kablet sammen med ett standard treveis vippebryter som lar lyset slås på og av fra to posisjoner med treveis dimmer bryteren kontrollere belysning. De er kablet sammen med en standard treveis bryter og én eller flere fireveis brytere, som lar lyset slås på og av fra tre eller flere steder mens en treveis dimmer bryteren kontrollene belysning.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren beskytte belysning grenledningen som du vil arbeide med. Hvis hjemmet er en eldre hjemme som fortsatt har gamle Edison-Base sikringsskapet i stedet for en moderne breaker panel, skru sikringen for krets du vil arbeide med. Fjerne sikring helt for å være sikker, ikke bare løsne det noen svinger.

•Fjern dekselplaten bryteren. Løsne to #6-32 "Registrert" skruene som holder bryteren i boksen og trekke den fra boksen enheten.

•Vri på den ikke-kontakt spenning testeren og bringe den nær ledningene i boksen. Det kan være andre kretser passerer gjennom boksen som er fortsatt energi og du må være klar over dette for din sikkerhet. Du vil arbeide med de ledningene så det er ikke nødvendig å finne overbelastningsbryteren kontrollere dem.

•Fjern ledningene fra den gamle treveis veksle bytte. Svarte ledningen koblet til mørke farger skruen på bunnen av bryteren er ledningen bringer kraften til bryteren. Røde og svarte ledninger koblet til messing farget skruene på toppen av bryteren kalles "Reisende" og bære slått kraft til andre treveis bryteren gjennom alle fire-veis bryterne mellom dem. Nakne kobbertråd knyttet til grønne skruen, hvis det er en er sikkerhet jording ledningen.

•Skjære det avkledt, løkker ender fra ledninger og stripe isoleringslaget tilbake ½ til ¾ tommer. Dimmer brytere kommer med pre-festet, fargekodede pigtail fører som vil være skjøtes til krets ledninger i stedet for skruen terminaler som vanlig vekslingsbrytere. Du må rette wire å lage skikkelig skjøter.

•Splice svart wire bringe strøm til bytte til svart pigtail lysstyrke-bryteren. For å gjøre denne skjøte, holde strandet pigtail ledningen mot solid kobbertråd endene selv og skru på en wire mutter. Skjøte de røde og svarte reisende til de to røde pigtail fører lysstyrke-bryteren. Det spiller ingen rolle hvilken reisende kobles til som pigtail.

•Tug på skjøter å sørge for at de er sikre. Sikre wire mutteren til ledninger med elektriske tape. Dette trinnet er ikke nødvendig av koden, men det er et ekstra trinn som profesjonell elektrikere for sikkerhet.

•Installer dimmer bryteren i boksen. Installere nye dekselplaten som fulgte med bryteren dimmer. Slå på strømbryteren eller erstatte sikringen du fjernet.

Tips og advarsler

  • Dette er et unntak til regelen krever DIY elektrikers å få ledninger tillatelse og ha sitt arbeid inspisert. Dette prosjektet faller under fjerne og erstatte unntak fordi du bare erstatter en bryter med en annen, og ikke skal installere noen nye ledninger eller enheter.