Hvordan du Wire landskapet lys

February 16

Du trenger ikke å være en elektriker til wire landskapsarbeid lys. Landskapsarbeid lys har lav spenning ledninger, finnes det ingen grøfter å grave, de kan kjøpes for en liten sum penger og minimal hassle installasjon er lett. Så velger å kjøpe landskapsarbeid lys som ikke er solenergi betyr ikke at du trenger å bruke massevis av penger for installasjon. Du kan gjøre det selv med disse raske og enkle tips.

Instruksjoner

•Velg en transformator plassering: det er enkelt å velge hvor du vil montere din landskapsarbeid lys transformator hvis du har en utvendig mottaket. Bare montere den 3 fot over bakken nær mottaket. Bekymre deg ikke, kan du likevel installere landskapsarbeid lysene deg selv om du har ingen ytre mottaket. Du kan velge å installere en utvendig mottaket eller borer et hull gjennom yttervegg og installere din landskapsarbeid lys transformator inne i huset og bare kjøre Lavspentkabelen tilbake utenfor gjennom hullet.

•Arrange din landskapsarbeid lys: nå du trenger bare å ta litt tid å spre lys der de kan belyse hagen din til den beste fordelen og kjøre Lavspentkabelen til lysene. Jeg anbefaler begrave kabelen som du går når du har valgt den beste ledninger banen. Tynn Lavspentkabelen trenger ikke å være beskyttet mot været og det sjokkere ikke deg, men du vil oppbevare den ute av syne og ute av skade vei.

•Kontroller installasjon av din landskapsarbeid lys ledninger: nå som du har kablet landskapsarbeid lysene til hverandre og kabelen er sikker på transformatoren du trenger bare å sjekke at alle tilkoblingene er sikre og plugger dem inn. Huske at lysene kan ha være utstyrt med lys sensing bryter eller timer ikke få panikk hvis de ikke kommer umiddelbart. Gå tilbake til din å emballering og finne instruksjonene for å operere timeren eller slå av sensoren til å kontrollere at alle landskapsarbeid lysene er kablet riktig hvis nødvendig.