Hvordan du Wire i en vegg-bryteren & taket lys?

March 31

Hvordan du Wire i en vegg-bryteren & taket lys?

Det er veldig lett å wire en vegg bryteren og taket lett hvis du har tilgang til loftet. Hvis du ikke, er det nest beste alternativet å arbeide i kjelleren eller gjennomgangen plass og forbi linjene gjennom gulvet. Du må installere elektriske avmerkingsboksene for både bryteren og lyset, og det er best hvis du kan knytte disse til stendere og sperrene. Du kan eventuelt bruke remodeling bokser som knytter direkte til gips. En ombygging boksen ikke et alternativ for lys kampen, men hvis det veier mer enn £ 5.

Instruksjoner

Slå av bryteren slår kretsen du arbeider på.

•Skjære hull for bryteren og lys fixture elektrisk bokser.

•Drill 1/2-tommers hull i topplate på veggen der bryteren blir og huset elektriske ledningen og ledningen som går til lyset gjennom disse hullene til hullet du kuttet for boksen bryteren. Stift ledningene til toppen av topplaten.

•Feed to ledninger gjennom hullene på baksiden av boksen bryteren, og fest deretter boksen til stud slik at kanten av boksen er flush med utsiden av veggen. Alternativt feste skruer på en ombygging boks rundt gips før de sitter, og skru dem med en skrutrekker.

•Fjern ca 6 inches av vindsperre fra begge ledninger med verktøyet kniv. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av svart og hvit ledninger med skjøting verktøyet. Koble svarte ledningene til messing skruene på bryteren eller sette dem inn i hullene bak messing skruene. Vri bakken ledningene sammen og koble dem til bakken skruen på bryteren og elektriske boksen, hvis det er metal. Vri de hvite ledningene sammen og cap dem med en vri på tråders.

•Skyv ledningene i den elektriske boksen og knytte bryteren til boksen. Skru på lokket.

•Feed ca 8 inches av wire gjennom et hull i den elektriske lyskasse. Fjern kledning og isolasjon fra ledninger. Vri svarte ledningene fra huset ledningen og lyset sammen og cap dem med en vri på kontakt. Gjenta med de hvite ledningene. Koble bakken ledningene sammen og koble dem til boksen elektrisk hvis det er metal.

•Sett adapteren platen som fulgte med lys kampen til elektriske boksen med skruene som ble levert. Løft lampen på plass og koble den til kortet platen, igjen med skruene som ble levert.

•Vri på strøm og test lyset.

Tips og advarsler

  • Sjansene er du vil ikke kunne knytte elektrisk bryterboks til stud uten å fjerne gips. En ombygging er alltid tillatt å bruke i dette tilfellet. Men er det bare tillatt å bruke en for tak lysarmaturer som veier mindre enn 5 lbs. taklamper veier mer enn 50 lbs. krever installasjon av spesielle støtter.
  • Hvis du har ikke tilgang til loftet eller under gulvet, bruke overflaten-mount kanal for ledninger og overflaten-mount elektrisk bokser. Fest boksene sikkert til stendere og sperrene.
  • Alltid slå av strømmen i boksen breaker før du installere elektriske forbindelser. Hvis du ikke er sikker på om strømmen er på, kontakt house ledningen spenning tester.