Hvordan du Wire i en sekvens 12-Volt fluorescerende Fixture

November 8

Hvordan du Wire i en sekvens 12-Volt fluorescerende Fixture

Lysrør se lyspærer bruker elektrisitet for å opphisse mercury damper. Glade kvikksølv atomer avgir ultrafiolett lys som forårsaker fosfor å produsere synlig lys. Motorvogner som opererer på 12 volt DC vanligvis bruker 12-volt fluorescerende lys inventar, fordi fluorescent lyspærer bruker mindre strøm, men avgir en lysere lys. Ledningsnett lysrør i rekkefølge kan oppnås ved hjelp av en parallell krets. Ledningsnett en serie krets er ikke en komplisert jobb, men det er en som må gjøres riktig for å unngå brennende krets.

Instruksjoner

•Løsne positiv batteri terminalen klemmer og fjerne klemmen fra terminalen å slå av strømmen til kjøretøyet. Kle av 1/2 tommer fra spissen av en 12-volts wire (rød) med en wire stripper. Crimp øye terminal onto drikkepengene av ledningen med tang. Løsne og fjerne mutteren fra bolten som holder positiv batteri kabelen øyet terminal til batteriet klemmen med en skiftenøkkel. Sett øyet terminalen av nylig crimped ledningen til bolten, og deretter erstatter mutteren.

•Skjære ledningen ca 3 inches under øyet terminal og kle av 1/2 tommer fra spissen av hver kutte ledningen. Ta en 1-tommen-lang forseglende ermet på hver ledning. Lodding hver strippet ende av ledningen hver strippet slutten av to ledninger på en 12-volts innebygd sikring. Skyv forseglende for å dekke bare wire og varme forseglende med en lettere. Åpne holderen innebygd sikringsdekselet og plugg i en 12-volts sikring med en passende Ledningens.

• Kjør 12-volts ledningen fra batteriet terminal til 12-volts bryteren, men unngå å plassere ledningen over motor, eksos manifold og andre områder hvor det er høye temperaturer å unngå smelter wire isolasjon. Bruk festestripsene for å sikre ledningen langs ruten.

•Skjære ledningen når den når bryteren, deretter kle av 1/2 tommer fra spissen av ledningen fra batteriet. Crimp en spade koble enden av ledningen med tang og koble kontakten til en spiss bak bryteren. Kle av 1/2 tommer fra spissen av et nytt segment av 12-volts wire (rød) og crimp en spade kontakt onto drikkepengene av ledningen. Koble kontakten på det andre liggende på baksiden av bryteren.

• Kjør kabelen fra svitsjen første lys kampen, så kle av 1/2 tommer fra spissen av ledningen. Skjær et annet segment av wire (rød) som går fra den første innslag til andre kampen og kle av isolasjon fra begge ender. Hold positive ledningen kommer fra første lys kampen, holder ledningen fra bryteren og holder ledningen til den andre lette innslag.

•Splice spissen av alle tre kabler sammen med loddetinn dem med en lodding pistol. Pakk flere runder med elektriske tape sikkert å dekke alle synlige kobbertråd og forhindre en kortslutning.

•Skjære et annet segment av wire (rød) som kjører fra andre kampen til tredje kampen og kle av isolasjon fra begge ender. Hold positive ledningen kommer fra andre lys kampen, holder ledningen fra den første lys innslag og holder ledningen til den tredje lys innslag.

•Splice spissen av alle tre kabler sammen loddetinn dem og isolerende spleise med elektriske tape. Holder ledningen går fra andre kampen til tredje kampen og loddetinn spissen av ledningen til positive ledningen fra kampen. Pakk skjøte trygt med elektriske tape.

•Strip av 1/2 tommer fra spissen av en svart wire og brytes bare wire klokken rundt en jording skrue nærmest lyset lampen. Kjøre svarte ledningen til den første lys innslag og koble alle negative ledningene av de tre inventar til svarte ledningen fra jording skruen følgende samme skjøting metoden nevnt i trinn 5 til 8.

•Plugg positiv kabelklemmen tilbake til positiv terminalen 12-volts batteriet. Slå på bryteren til å teste tilkoblinger.