Hvordan du Wire et strømuttak & bryteren

October 3

Et strømuttak og bryteren kan være kablet i samme boks med samme sett av ledninger. De fleste hjem elektrisk system består av en varm leder, en nøytral bly og noen ganger en. En elektrisk plugg krever en varm og nøytrale wire. De vil ta en hvis det finnes. En bryter krever to varme fører til være modemkommunikasjon. Oppgaven med kabling et strømuttak og en bryter gjøres, selv ved en novise i ca 15 minutter.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren som leverer strøm til området i huset der arbeidet blir gjort.

•Trekk ut og separate ledninger fra elektriske boksen i veggen. Det bør være en rød eller svart wire som er, en hvit ledning som er nøytrale, og muligens en kobber wire som er grunnen.

•Strip 2 inches av isolasjon av endene av ledningene med wire strippere.

•Wrap sort eller rød ledningen rundt messing-farget skru på utløpet og stramme med en stjerneskrutrekker. Pakk den hvite ledningen rundt sølv skruen og stram den. Hvis det er en, vikle den rundt grønne skruen og stram den.

•Strip 2 inches av isolasjon av begge ender av 6-tommers lengder på 16 gauge wire.

•Twist ettall sette av ender sammen av 16 gauge ledninger. Pakk vridd endene rundt messing skruen på motsatt side av uttaket hvor du festet sort eller rød ledningen. Skru.

•Sett en lengden for 16 gauge ledning til hver av de to skruene på bryteren og stram skruene. Sikker bryteren og uttaket til boksen elektrisk med skruene som ble levert. Installere dekselplaten og slå på strømbryteren.