Hvordan du Wire et bytte fra en eksisterende beholder

January 14

Hvordan du Wire et bytte fra en eksisterende beholder

Kabling et bytte fra en ny eller eksisterende beholder gjøres vanligvis for å utvide en eksisterende krets til et nytt innslag. Det vanligste bruksområdet for denne ordningen er å legge en switch-kontrollerte receptacle eller bytte-kontrollerte taket lys. Det er enklest å gjøre dette under rom renovering eller ny konstruksjon. Enklest å legge til en bryter er på siste mottaket i kretsen. Siste mottaket er lett å identifisere, fordi det vil ha to ledninger knyttet til den. De to ledningene er vanligvis knyttet til de øverste skrue terminalene på mottaket. Bunnen skruen terminalene skal ledige.

Instruksjoner

•Shut av strømmen til kretsen som bryteren vil utvides fra. Kontroller at strømmen er av. med spenning tester. Finn siste mottaket i kretsen. Plassere den nye NM-B-kabelen fra eksisterende beholder-boksen boksen bryteren elektrisk. NM-B kabel, også kalt Romex, er elektriske kabler skal plasseres på tørre steder som innenfor vegger og gjennom loft. Det består av en svart wire, hvit ledning og vanligvis jording innpakket i en ytre skorpe. Hvis mottaket er veggmontert, kan det være nødvendig å fiske elektriske ledningen gjennom veggen.

•Knock ut en av boksen beholder beste knockouts. Sett en liten test lys i boksen elektrisk. Gå opp på loftet og finne området over boksen elektrisk. Bruker litt liten drill, bore et hull gjennom eksisterende 2' X 4' stud over muren. Kvidre gjennom hullet og se om du se test lyset. Hvis ikke, går ca 16 inches i begge retninger og gjentar prosessen. Når du ser lyset gjennom hullet, det er veggen hulrommet som ledningen vil bli fisket gjennom. Bruker fiskestang, utvide linjen gjennom hullet og ned boksen elektrisk. Dette vil kreve to personer. Den andre personen vil være elektrisk boksen med en liten kabel krok. Hans jobb er å fange snøret som det kjegler ned gjennom veggen. Når han har den andre enden, en streng er knyttet til slutten av snøret og det trekkes tilbake på loftet. Strengen brukes deretter trekke NM-B kabelen opp på loftet og over til den nye lys innslag.

•Fjern en halv tommen isolasjon fra svart-hvitt ledninger på begge ender av kabelen NM-B. På mottaket, wire svarte ledningen til bunnen messing skruen terminalen. Neste, wire den hvite ledningen til sølv skruen terminalen. Installere mottaket og beholder dekselet. På bryteren, wire svarte ledningen til den øverste skrue terminalen på bryteren.

•Locate hvor nye lys kampen vil bli plassert. Den skal plasseres nær stud så det kan sikres. Klippe et hull i taket i samme størrelse som elektrisk lys innslag. Sikre boksen til taket. Boksen skal flush med eksisterende taket.

•Plasser en ny NM-B kabelen fra bryteren til den nye lys innslag. Fjerne en halv tommen isolasjon fra svart og hvit ledninger på begge ender av kabelen NM-B. På bryteren, koble svart ledningen fra lys kampen til bunnen skruen terminal på bryteren. Koble to hvite ledningene sammen og dekk med plast vri skjøte caps. Skyver ledningene i boksen elektriske og installere svitsjen og dekke. På lys kampen, den svarte tråden av NM-B-kabelen kobles til svarte ledningen av kampen. Gjenta denne prosessen for den hvite ledningen. Sikre den lette innslag. Slå tilbake på og teste lyset.