Hvordan du Wire en vel pumpen og trykket Tank

February 22

Hvordan du Wire en vel pumpen og trykket Tank

Vel systemer og press stridsvogner brukes til å gi vann hjem i områder hvor byen vann ikke er tilgjengelig. Disse systemene bruke forskjellige typer pumper å trekke vann opp fra brønn, presse det og skyv den til hjemmet vann distribusjonssystem. Pumpen er drevet av en elektrisk motor som er kontrollert av en kontroll. Trykket bytte sender strøm til kontrollboksen når trykket i systemet faller under et bestemt nivå. På dette punktet, vil pumpen slå på. Når angitt trykket er nådd, vil pumpen slås av.

Instruksjoner

•Koble svart, hvit og rød ledninger fra pumpen til de tilsvarende terminalene på kontrollboksen. Kontrollboksen kan ha mer enn tre terminaler. Se kontroll boksen koblingsskjemaet bekrefte de riktige terminalene bruke. Det er to eller tre ledninger som vil la kontrollboksen avhengig av kontrollboksen.

• Kjør ledningene fra kontrollen boksen til høyre terminalene på trykket bytte og sikre dem. Avhengig av hvor trykket bytte ligger og banen til få til det, endres typen kabel som brukes til å mate pumpen fra strøm-panelet. Hvis banen blir tørr på alle tider, så Romex kabel vil bli bra. Hvis det er en mulighet for fuktighet eller kabelen får våt, deretter Bruk underjordiske mater (UF) kabel som er utformet for våte forhold.

•Strip 1/2 av en tomme av isolasjon fra svart og hvit ledninger, og koble dem til venstre side av trykket bytte. Hvis det er en terminal for jording, koble den.

• Kjør den andre enden av kabelen tilbake til strøm panelet. Slå av de viktigste breaker og fjerne breaker paneldekselet. Slå ut knockout på breaker forsiden tilsvarer hvor på ny brottsjø vil gå.

•Strip 1/2 av en tomme av isolasjon fra svart og hvit ledninger. Koble bakken ledningen og den hvite ledningen til vanlig eller nøytral terminal bar i kraft-panelet. Den svarte tråden kobles til breaker, og koble deretter breaker til makt-panelet.

•Vri makt tilbake på og teste systemet.

Tips og advarsler

  • Vær svært forsiktig når du arbeider i en makt-panelet.