Hvordan du Wire en utendørs Light Fixture

April 25

Hvordan du Wire en utendørs Light Fixture

De fleste utendørs lys og alarmer er designet for å være vanntett, kvaliteten som klart skiller dem fra innendørs inventar. Laget av værbestandig materiale, kommer utendørs fixtures med en Gummipakning å forsegle fuktighet ute. Hvis ingen pakning leveres med kampen eller du resirkulere en gammel en, kan du bruke silikon caulk i stedet for pakningen. Bortsett fra at er installasjonen det samme som det er en innendørs feste.

Instruksjoner

•Kontroller at makt er av boksen elektriske og hvis du må bruke en stige, må du sikre den før du start.

•Seal hull du finne mellom av elektriske i veggen og ytterkledning med silikon reparer. Kutt slutten av et rør av silikon caulk, montere den i en fuger pistol og klem nok caulk inn i gapet å forholde seg til begge sider av mellomrommet. Bruk en liten, flat pinne til å jevne den slik at den lukkes gapet.

•Hvis kampen kom med en strapping-plate for å feste den til boksen, Skrue denne platen i de to hullene på hver side av boksen. Bruk maskinen skruene som fulgte med kampen.

•Prepare den ROMEX wire i boksen: mål ut ca 6 inches og kutt rundt plast vindsperre med verktøyet kniv, være forsiktig med å skjære wire tråder under. Trekke av våtrom. Bruk verktøyet skjøting fjerne ca 1/2 tommers plast fra endene av svart og hvit ledninger. Passere ledningene gjennom lydforhold gummitetningen, hvis den finnes.

•Bruk en grønn jording skrue knytte barmark wire til en metallboks å bakken det. Hvis lampen har jording, vri bakken ledningene sammen og pakk dem rundt grunnstøting mutteren i boksen hvis den finnes. Skyv ledningene direkte inn i en plast wire nøtt å holde dem ut av veien. Bruke tang, tvinn de hvite ledningene fra boksen og lampen sammen med klokken. Skru på en wire mutter. Gjenta med svarte ledninger. Presse disse trådene i boksen gjør at nøtter er atskilt fra hverandre.

•Seat kampen mot veggen med pakning i mellom og påføre kampen til boksen bruker skruene som tilbys. Kontroller at det er stramt.

Modell er uten pakning, bruke en perle av silikon caulk rundt utsiden av kampen hvor det kontakter veggen.

Slå på strømmen.

Tips og advarsler

  • Hvis fasader på huset hindrer pakningen gjør en god tetning, legge litt silikon caulk. Tetting ut fuktighet vil hindre korrosjon og forlenge levetiden på lampen.
  • Er det kritisk viktig å jorde utendørs kamper siden de blir spesielt farlig når de er våte. Hvis det er ingen jording wire i din huset krets, kan du se elektriker.