Hvordan du Wire en utendørs enhet til en luft behandleren

August 15

Hvordan du Wire en utendørs enhet til en luft behandleren

Svakstrøms mellom termostaten, luften handler og utendørs enheten styrer driften av systemet oppvarming og klimatisering. Ledningene vil variere avhengig av ditt bruksområde. Varmepumper, klimaanlegg og om systemet er en flertrinns utendørs enhet påvirker lavspennings ledninger kravet. Mange likheter finnes, men mellom de forskjellige utendørs enhetene og grunnleggende ledningsnett metoder fortsatt gjelde.

Instruksjoner

Slå av strømmen til både luften handler og utendørs enheten på elektrisk hovedpanelet.

• Kjør en 4-leder, isolerte, lav-volt ledning fra luften handler til utendørs enhet. Vanlig praksis innebærer sikre å kuldemedium linjene som leder fra luften handler til utendørs enheten.

•Locate lav volt ledninger på utendørs enheten. Fleste av utendørs bruk 2 ledninger. Ekstra ledninger kan være nødvendig for flere Sceneutstyr avhengig av produsenten.

•Koble rød og hvit ledninger av lav volt wire til en av ledningene av utendørs. I de fleste tilfeller wire som kobles til hvilken terminal spiller ingen rolle. Sjekk alltid med installasjonsinstruksjonene for spesifikke modellen.

•Koble den motsatte enden av den røde og hvite lav spenningen ledninger til luft behandleren lav spenning terminalene som beskrevet i de spesifikke instruksjonene for din luft handler. Slå på air handler og utendørs enhet.

Tips og advarsler

  • Energiverk tilbyr ofte en lavere energi pris når du installerer en "interruptable service" med utendørs enheten. Tjenesten er kablet til lav spenning tilkoblinger til utendørs enhet og at nytten selskapet avbryte tjenesten i noen minutter under bruk perioder. Kort betjener avbrytelser kan nytten selskapet å kontrollere overbelastning i systemet som i ekstremt varme dager i sommer.