Hvordan du Wire en Tyco telefon Hub

October 31

Hvordan du Wire en Tyco telefon Hub

Wire hjemme eller på kontoret med en Tyco telefon Hub. Tenk på din fremtid, samt din umiddelbare, behov som et intercom system, en nøkkel sikkerhetssystem, en telefon-server eller en PBX (Private Branch Exchange). Kjedekoble ledninger er forhistoriske og produserer mer frekvens tap enn nødvendig. Star ledninger gir hver telefon en dedikert linje til telefon-huben. Skjøting senker frekvens styrken til hver telefon i en kjedekobling. I en stjerne kjede, hver telefon maksimerer frekvens sin produksjon bare fordi Cat 5 eller 5e linjen ikke blir blødde tørr makt.

Instruksjoner

• Kjør to Cat 5 eller 5e kabler og to RG-6 kabler minimum i hvert rom i huset. I hvert rom kan du ha flere tilkoblinger til kabelen, men hvert rom trenger en dedikert telefonledning.

•Leveres med veggen plater for hvert rom. Hver veggen plate trenger fire porter: en kontakten, en LAN jack og to Telefonjacks. Fest kabelender strippet ikke mer enn en halv tomme på skruen terminalene på veggen platene. Cat 5 og 5e linjene er telefonlinje RG-6 er en data-linje. Være konsekvent, og wire rommene med samme mønster på veggen plate.

•Velg sentralt i huset og installere Tyco telefon huben. Tyco huben montere på en vegg med ark rock skruer. Bruk en elektrisk drill og bore telefon huben til sperrene i veggen.

•Koble hver Cat 5 eller 5e til telefon hub og RG-6 linjer til distribusjon hub i samme sentrale beliggenhet. Hver trenger en egen havn i Tyco telefon huben og distribusjon kontrollpanelet. Hver port har sin egen skruen terminal. Koble kablene, strippet ikke mer enn halv tomme på slutten, til hver port på huben.

•Skriv på en malers tape, med en permanent markør, rommet og kilden for hver tilkoblet telefon hub og distribusjon panelet.

Tips og advarsler

  • Installere ekstra kontaktene på rommene i huset for høyhastighets-tjenesten. Teknologi er rykket så raskt du ikke ønsker å være utdatert før du kan bruke det nye systemet.
  • Voltmeter eller kontinuitet tester måler ohm av Cat 5, 5e og RG-6 kabler. Koaksiale kabelene utdata skal ikke lavere enn 75 ohm.