Hvordan du Wire en tre fase omformer

December 28

Hvordan du Wire en tre fase omformer

Konverteringsprogrammene er nødvendig når bruke tre-fase strøm leverer i enfase systemer. Enfase systemer, som er mest brukt i boliger elektriske installasjoner, kan ikke videresende den kraftige nåværende konstant elektrisk strøm fra flere faser av tre-fase systemer. Som navnet tilsier, kan en converter motta flere faser av tre-fase, og transformere fasene nedover i én fase kompatibel med boliger elektriske systemer. Mens prosedyren for kabling et konverteringsprogram er enkel og lett, er det viktig å observere streng sikkerhet protokoller for å unngå elektriske.

Instruksjoner

• Kjør en jording kabel fra tre-fase strøm forsyne til omformer, og kjøre en annen jording kabel omformer-elektrisk enheten. Stripe endene av kablene én tomme tilbake ender med wire strippere. Bruke terminalene på endene av ledningene, og sikre dem til kablene ved krymping dem med wire crimpers. Plasser terminalene over det avslutning poengene, og avslutte hver terminal med en skrue og flathead skrutrekker.

• Kjør to kabler fra tre-fase strøm strømforsyningen til konverteringsprogrammet. Den første fasen går fra strømforsyningen til inngang A på omformeren, og fase går fra strømforsyningen til input C på omformeren. Stripe endene av kablene én tomme tilbake ender med wire strippere. Bruke terminalene på endene av ledningene, og sikre dem til kablene ved krymping dem med wire crimpers. Plasser terminalene over det avslutning poengene, og avslutte hver terminal med en skrue og flathead skrutrekker.

• Kjør to kabler fra konverteringsprogrammet til elektriske enheten. Én kabel bør kjøres fra produksjon B på konverteringsprogrammet til innspill L2 på enheten, og andre ledelsen bør kjøres fra produksjon C på konverteringsprogrammet til innspill L3 på enheten. Stripe endene av kablene én tomme tilbake ender med wire strippere. Bruke terminalene på endene av ledningene, og sikre dem til kablene ved krymping dem med wire crimpers. Plasser terminalene over sine avslutning poeng, og avslutte hver terminal med en skrue og flathead skrutrekker.

•Test kretsen med en megger, deretter slått på, og test enheten.