Hvordan du Wire en termostat for en 220V ovn

January 4

Hvordan du Wire en termostat for en 220V ovn

Termostaten for 220-volts elektriske ovner er en linje-spenning termostat. Dette betyr at 220 volt som makt ovnen også passerer gjennom termostaten. I motsetning til lav spenning Termostater som opererer på 24 volt, kan arbeider inne disse Termostater innebære alvorlig fare hvis makt ikke er slått av. Enten du arbeider med en ny installasjon eller erstatte en eksisterende termostat, denne jobben er ikke vanskelig, men må gjøres riktig for funksjon og sikkerhet.

Instruksjoner

Slå av bryteren for krets med termostat og 220-volt elektrisk ovn. Hvis du er usikker på hvilke krets å slå av, slå av viktigste breaker til huset. I boksen bryteren bør du ser to ledninger som går fra elektriske ovnen: en er svart. den andre er enten hvit eller rød. Stripe omtrent en tomme av isolasjon fra endene av hver ledning med wire strippere.

•Trekk knotten fra termostaten av sin stamme å fjerne den. Grip forsiden av termostaten og trekke den av. Inne vil du se en rød og svart wire. Fest svarte ledningen fra ovnen til røde ledningen på termostaten. Hvit eller rød ledningen fra ovnen vil legge til svart ledningen fra termostaten. Vri endene av ledningene sammen og skru en wire mutter på hver tilkobling.

•Skyv ledningene forsiktig i boksen bryteren. Sett inn kroppen av termostaten i boksen til kategoriene på toppen og bunnen er berøre utsiden av boksen. Med en skrutrekker, installere skruene som fulgte med termostaten knytte termostaten til boksen bryteren. Ta dekselet tilbake på termostaten og skyv knotten tilbake på stammen.

•Restore strøm krets. Skru termostaten inntil du hører et klikk som signaliserer det har slått på ovnen. Vent ca fem minutter og sjekke varmeren å sikre det varmer. Still inn temperaturen til ønsket nivå.

Tips og advarsler

  • Slå alltid av strømmen før du installerer en termostat.