Hvordan du Wire en takvifte med tre kabler i taket men fire på viften

October 9

Ledningsnett takvifter kan være frustrerende hvis du er usikker på hvordan ledninger skal koble. Hver tak fan produsent designer og bygger produkter med minst tre ledninger å koble den til tre kabler i taket. Takvifter uten lys har bare tre ledninger. Takvifter med en lys eller installasjon av et lys, leveres med fire ledninger. Disse fire ledninger inkluderer to power supply ledninger for å gi strøm til både tak fan lys og tak vifte motor.

Instruksjoner

Frakobles strøm til tre elektriske kabler i taket ved å slå av strømbryteren i ditt hjem servicepanelet.

•Look på tre kabler kommer fra taket og finne varme, nøytral og bakken ledningene. Svarte ledningen er varm ledningen. Den hvite ledningen er nøytrale wire. Nakne kobbertråd er bakken ledningen.

•Look på takvifte og identifisere fire kablene festet øverst i fan's motor. Svarte ledningen er varm ledningen. Den hvite ledningen er nøytrale wire. Den grønne ledningen er bakken ledningen. Gjenværende ledningen er en makt levere for takviftes lys. Avhengig av produsenten, kan denne ledningen være blå eller svart med en hvit stripe.

•Match hvite kabelen fra takvifte i taket. Vri en oransje tråders klokken på begge hvite ledninger å koble dem. Koble den nakne kobbertråd fra taket med den grønne ledningen fra takvifte med en oransje tråders.

•Koble de siste to ledninger fra tak fan-the varm ledningen for viftemotoren og varme wire for lys til svart wire fra taket ved å vri en oransje tråders klokken på alle tre kabler. Fullføre installasjonen takvifte følge retningslinjene fra produsenten.

•Supply strøm til takvifte ved å slå på sin strømbryter i hjemmet ditt viktigste servicepanelet.