Hvordan du Wire en Subpanel i en frittstående garasje

October 26

Hvordan du Wire en Subpanel i en frittstående garasje

Installere en subpanel i en frittstående garasje er et enkelt prosjekt, men det er arbeidsintensiv. Den vanskeligste delen av dette prosjektet vil grave grøften og kjører underjordiske materen kabelen fra viktigste servicepanelet til subpanel. Type-UF-kabelen er en direkte begravelse kabel men nasjonale elektrisk koden (NEC) krever at du beskytter det mot skade der den forlater bakken og angir strukturer. Bruk elektriske kanal hvor det forlater bakken og går inn i bygningen.

Instruksjoner

•Stasjon tre innsatsen i bakken med fem-fots mellomrom å merke ut ruten grøften tar mellom strukturer. Koble innsatsen sammen med Masons ledningen eller kraftig hyssing.

•Bruk trenching spade til å grave en grøft med en minimum dybde på 20 tommer og en bredde på minst 12 inches. Tabellen 300-5 av NEC krever at direkte begravelse kabelen er dekket med minst 18 inches av jord.

•Utilize hull-så feste å bore to og en halv tomme i diameter hull hvor kanal inn i garasjen og huset.

•Measure tykkelsen på veggene og deretter kutte to stykker av polyvinylklorid (PVC) kanal tykkelsen på veggene samt en og en halv inches i lengde. Fest PVC-LB-condulets til den ene enden av hver av disse lengder på conduit. For å knytte kanal til PVC LB, pels på utsiden av kanal og innsiden av montering på baksiden av condulet med PVC primer.

Bruke et belegg av PVC sement til kanal og condulet passende mens primer er fuktig. Dytte kanal i condulet montering og vri den frem og tilbake flere ganger for å spre sement ut jevnt rundt kanal. Slip kanalen veggene og gi sement et par minutter for å sette opp før du fortsetter.

•Plasser fabrikken 90s i grøften. Bruk målebåndet, måle avstanden mellom fabrikken 90s og condulet innredning og legger til tre inches målinger. Skjær lengder PVC kanal til teser lengder og sement bitene sammen som du gjorde condulet og kanal brystvortene.

•Monter subpanel til veggen over der kanal inn garasjen ved hjelp av montering kit som fulgte med subpanel.

• Kjør kabelen fra viktigste tjenesten panelets plasseringen til den subpanel sted. Fjern en metall knockout fra bunnen av subpanel og Installer en kabelkontakt. Skli kabelen gjennom kontakten og stram skruene som fester kabelen sted.

•Bruk en barberhøvel kniv fjerne kabelen er ytre jakke. Fjerne en tomme av isolasjon fra endene av røde og svarte ledningene og skyv strippet endene av ledningene på panelets viktigste kabelsko. Stramme skruene som komprimering ned på ledninger. Koble den hvite ledningen til panelets nøytral bar. Koble den nakne, kobber jording av subpanel bakken bar, baren med grønne skruene.

•Vri på den batteridrevne arbeid lys og skinne på viktigste servicepanelet. Rommet lysene går når du slår av den viktigste breaker. Slå av de viktigste breaker og fjerne dekslene panelet.

Sette inn en kontakten på siden av boksen hovedpanelet. Installere to-polet breaker i panelet. Bryteren kan festes til buss bar med skruer eller bare snapper på plass, avhengig av stilen panelet du har.

•Sett kabelen i boksen panelet som du gjorde på subpanel. Koble røde og svarte ledningene til messing skruene på strømbryteren. Koble hvit og bar kobber ledninger det samme som du gjorde på subpanel. Erstatte panelet dekker og slå de viktigste breaker.